Παρί: Ο παίκτης που είναι στα "μαχαίρια" με τον Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γυρίσει

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Γιουβέντους και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λεάνδρο Παρέδες, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Παρί.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Πολλές είναι οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν εξαιτίας της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αλλά και των αρκετών πειθαρχικών παραπτωμάτων, με πιο πρόσφατο αυτό του Λιονέλ Μέσι.

Στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί ποδοσφαιρίστες που δόθηκαν δανεικοί τη φετινή χρονιά, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά των Μάουρο Ικάρντι και Λεάνδρο Παρέδες.

Ο Αργεντίνος φορ βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League ενώ ο συμπατριώτης του κάνει την ανατροπή.

Συγκεκριμένα, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Παρί καθώς η Γιούβε δεν προτίθεται να τον αγοράσει, ο ίδιος ανέφερε πως εύχεται να παραμείνει στην ιταλική ομάδα και την ερχόμενη σεζόν.

"...Δεν ξέρω αν θα μείνω. Είμαι χαρούμενος στο Τορίνο και η οικογένειά μου το ίδιο οπότε ελπίζουμε να μείνουμε. Ελπίζω να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους..."

Θυμίζουμε πως ο Παρέδες δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το μεγάλο αστέρι της Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, κάτι που κάνει ούτως ή άλλως, δύσκολη την παραμονή του στην ομάδα του Παρισιού.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πρώτα τον αποδοκίμασαν και μετά τον έκαναν trend στο twitter

Χάλαντ: Είπε σε συμπαίκτη του να μην πάει για ποτό και εκείνος τον έστειλε στον πάγο του μπάνιου του

Νάγκελσμαν: Μετά το "όχι" στη Τσέλσι, μίλησε με κορυφαία ομάδα και περιμένει

News 24/7

24MEDIA NETWORK