Τσέλσι: Ο Μπέλι βγάζει την "σκούπα", προς πώληση δύο από τα "παιδιά" της

Την απόφαση να "αδειάσει" το ρόστερ της Τσέλσι έχει πάρει ο Τοντ Μπέλι, με τους Χάντσον Οντόι και Κόνορ Γκάλαχερ να είναι οι δύο πρώτοι στους οποίους φέρεται να έχει βάλει "πωλητήριο".

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο καλείται να διαχειριστεί η Τσέλσι η οποία, πάρα την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League, έχει βυθιστεί στην 11η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GiveMeSport, ο ιδιοκτητής των Μπλε, Τοντ Μπέλι έχει "θορυβηθεί" από τις εμφανίσεις της ομάδας και αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Πολλοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με δύο από τα πιο ηχηρά ονόματα να είναι παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο λόγος για τους Χάντσον Οντόι και Γκάλαχερ. Ο πρώτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπάγερν Λεβερκούζεν και έχει συμβόλαιο με τους "μπλε" μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ο δεύτερος έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Τσέλσι, με το συμβόλαιο του να εκπνέει το 2025.

Ο Μπέλι θέλει να "ξεφορτωθεί" κάποια συμβόλαια και να "αδειάσει" το ρόστερ, λαμβάνοντας παράλληλα και κάποια χρήματα από την πώληση τους κάτι που έχει ανάγκη εξαιτίας της "απληστίας" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Μέισον Μάουντ καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου, με τον Φρανκ Λάμπαρντ βέβαια να είναι έτοιμος να αναλάβει την ειδική αποστολή.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Ο Σετιέν τον νίκησε και μετά του "έκλεψε" το δώρο

Τότεναμ - Μπράιτον: Στελίνι και Ντε Ζέρμπι τσακώθηκαν "αντιγράφοντας" Κόντε, Τούχελ

Γιουβέντους: Καθυστερεί την ανανεώση "αστεριού" της που "γλυκοκοιτάζει" Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK