Τσέλσι: Ολοκλήρωσε σπουδαίο συμφωνία ύψους 46 εκατ.

Η infinity athlete θα είναι ο νέος χορηγός φανέλα της Τσέλσι έπειτα από σχετική έγκριση που πήρε από την Premier League. Στα 46 εκατομμύρια το deal.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Επίσημο χορηγό για τη φανέλα της κατάφερε να βρει η Τσέλσι μετά από πολλές προσπάθειες οι οποίες έβρισκαν πόρτα εξαιτίας της Premier League.

Ο λόγος για την Infinity Athlete η οποία είχε έρθει εδώ και καιρό σε οριστική συμφωνία με την Premier League και έμενε μόνο το πράσινο φως από την αρμόδια επιτροπή της Premier League, η οποία απέρριψε ουκ ολίγες προτάσεις από χορηγούς που κατέθεσαν οι μπλε.

Τελικά το πράσινο φως δόθηκε και οι μπλε θα έχουν πλέον χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλα τους σε ένα deal που θα τους αποφέρει συνολικά ένα ποσό κοντά στα 46.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπράιτον: Μετά τον Φάτι, θέλει να πάρει και τον νο1 στόχο της Μπάρτσα για το καλοκαίρι του 2024

Ο Ράμος την πάτησε από παίκτη της Μπάρτσα που το 2016 τον συνόδευσε ως ballboy

Η Παρί τον κράτησε, ο Ενρίκε τον έχει βάλει μόλις 8 λεπτά αλλά τον Γενάρη καιροφυλαχτούν πολλοί