Η Παρί τον κράτησε, ο Ενρίκε τον έχει βάλει μόλις 8 λεπτά αλλά τον Γενάρη καιροφυλαχτούν πολλοί

Την περίπτωση του Ούγκο Εκιτικέ έχουν στα ραντάρ του αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ σύμφωνα με την Equipe.

Newly named PSG coach Luis Enrique speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λουίς Ενρίκε κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν AP

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ξέμεινε τελικά ο Ούγκο Εκιτικέ παρά την πρόθεση του ίδιου να αποχωρήσει, έστω με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει στα πόδια του παραπάνω χρόνο συμμετοχής,

Η πολυκοσμία στην μεσοεπιθετική γραμμή της Παρί έχει ουσιαστικά παραγκωνίσει τον Εκιτικέ ο οποίος έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν μόλις 8 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με την Equipe την εξέλιξη του παίκτη παρακολουθούν στενά αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ τα οποία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τις Γουλβς, Έβερτον, Γουέστ Χαμ αλλά και Μίλαν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση στην ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί για έναν παίκτη για τον οποίο δαπανήθηκαν 28.5 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Παρί στην προσπάθειά της να πείσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κόλο Μουανί πρότεινε ως αντάλλαγμα τον Εκιτικέ, με την γερμανική ομάδα όμως να ζητάει μόνο χρήματα, κάτι που τελικά πέτυχε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Γίνεται πανικός για τον αρχηγό των νερατζούρι αλλά αυτός έχει ένα πλάνο στο μυαλό του

Ο Ράμος την πάτησε από παίκτη της Μπάρτσα που το 2016 τον συνόδευσε ως ballboy

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε για τον λόγο που η ομάδα έχει τόσους τραυματισμούς στη σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK