Τσέλσι: Προχωρά στην έσχατη λύση με Λουκάκου, το νέο φαβορί για την απόκτησή του

Τον δανεισμό του Λουκάκου με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι επιδιώκει η Τσέλσι. Νέο φαβορί για την αγορά του η Ρόμα σύμφωνα με την Telegraph.

Inter Milan's Romelu Lukaku gestures during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρομέλου Λουκάκου με τη φανέλα της Ίντερ AP

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με την Τσέλσι, έπειτα από αρκετούς μήνες όπου έψαχνε μία πρόταση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή φέρεται πως προχώρησε στην έσχατη λύση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα, οι μπλε του Λονδίνου πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στο "μοντέλο Ίντερ" προκειμένου να ξεφορτωθούν τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, έδωσαν το πράσινο φως προκειμένου ο Λουκάκου να παραχωρηθεί δανεικός αντί του ποσού των 12.000.000 ευρώ, με την επιλογή πώλησης του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Telegraph αναφέρει πως η Ρόμα έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με την περίπτωση της Γιουβέντους να χάνει έδαφος έπειτα από επιθυμία και του ίδιου του Βέλγου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Έκπληξη! Με "ψίχουλα" μπορεί κάποιος να πάρει τον Μπερνάρντο από τους "Πολίτες"

Ο Κλοπ έλυσε την σιωπή του μετά τα σενάρια για Σαλάχ

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Η ειδική ρήτρα στη συμφωνία με Σίτι για Κανσέλο που περιλαμβάνει... Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK