Τσέλσι: Πρότεινε ανταλλαγή "βόμβα" στη Γιουβέντους για χάρη του Βλάχοβιτς

Τον Ρομέλου Λουκάκου και τον Λόφτους Τσικ για να κάνει δικό της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς πρότεινε στη Γιουβέντους η Τσέλσι εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου κάνει ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με δημοσίευμα της GazzettadelloSport να μιλάει για πρόταση βόμβα από τους μπλε.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι φέρεται να προσέγγισε την Γιούβε και να της πρόσφερε τους Ρομέλου Λουκάκου και Λόφτους Τσικ για να κάνει δικό της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Οι ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας έδωσαν άμεσα αρνητική απάντηση λέγοντας πως θέλουν μόνο χρήματα για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, κοστολογώντας τον μάλιστα με ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι Ιταλοί δεν "ψήθηκαν' εξ αρχής μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Λουκάκου καθώς θεωρούν ότι έχει ταυτιστεί με την Ίντερ.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι έχει κλείσει για τη γραμμή κρούσης εδώ και αρκετό καιρό τον Κρίστοφερ Ενκουκού ενώ δεν φέρεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με την Ατλέτικο για την αγορά του Ζοάο Φέλιξ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που "έκλεισε" ο Ντέκο

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι "πολιορκεί" και άλλον κολλητό του

Λίβερπουλ: Ανοιχτό του Βαλβέρδε, στα ύψη οι απαιτήσεις του Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK