Μπαρτσελόνα: Έγινε ξανά! Οι οπαδοί προκάλεσαν "πανικό" στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης

Την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα ζήτησαν για άλλη μία φορά οι φίλοι της ομάδας τραγουδώντας ρυθμικά το όνομά του στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ για το Copa del Rey.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Getafe at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, April 22, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι καθώς σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα απέρριψε την πρόταση που του κατέθεσε η Παρί ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με την αστρονομική πρόταση της Αλ Χίλαλ.

Ο Αργεντίνος σταρ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Μπλαουγκράνα βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί της και είναι θετικός στο ενδεχόμενο ενός τελευταίου χορού.

Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πως και πως την μεγάλη επιστροφή κάτι που έδειξαν και στον αγώνα της ομάδας με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa Del Rey, όπου οι Μπλαουγκράνα γνώριζαν βαριά ήττα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργανώσης.

Έτσι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν "πανικό" φωνάζοντας" ρυθμικά το όνομά του και ζητώντας του να επιστρέψει.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πρόσφατα στον μεγάλο τελικό του Kings League, τουρνουά που διοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Το επαγγελματικό διαζύγιο των Αντσελότι προ των πυλών

Τότεναμ: Ο Λέβι βρήκε τον αντί-Έρικσεν από ομάδα που υποβιβάζεται, τρελάθηκε με τη συνεργασία που είχε με τον Κέιν

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ σε εμφύλιο για το "βουνό" της Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK