Τσέλσι: Το σούπερ ταλέντο που αγόρασε και δεν μπορεί να φέρει στην Αγγλία

Η Τσέλσι αγόρασε τον Αντρέι Σάντος ο οποίος με την Βραζιλία Κ20 έκανε απίστευτα πράγματα τις προηγούμενες μέρες. Οι Μπλε δεν μπορούν να τον φέρουν στο Λονδίνο.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Ο Αντρέι Σάντος έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με την Βραζιλία Κ20, σκοράροντας το ένα γκολ μετά από το άλλο (σ.σ. έξι συνεχόμενα).

Κι όλα αυτό λίγου αφότου έγινε παίκτης της Τσέλσι έως το 2030. Και τώρα που οι υποχρεώσεις του ολοκληρώθηκαν με την Σελεσάο, ο 18χρονος μέσος δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα των Μπλε.

Συγκεκριμένα, η μεταγραφή των 13.000.000 ευρώ είδε ξανά την Premier League να του αρνείται τη χορήγηση άδειας εργασίας, οπότε η Τσέλσι ψάχνει να δει πώς θα χειριστεί την κατάσταση και πού θα στείλει αυτό το εξαιρετικό ταλέντο ν' αγωνιστεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται θα ακολουθηθεί η ασφαλής παραχώρησή του σε ομάδα της πατρίδας του με την Παλμέιρας να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα

Πώληση Γιουνάιτεντ: Πάρτι δισεκατομμυρίων

Πώληση Γιουνάιτεντ: Τα τρία πιθανά σχέδια για το νέο γήπεδο

Τσέλσι: Πλην του Νεϊμάρ, εξετάζει και παίκτη "αποκάλυψη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK