Τσέλσι: Πλην του Νεϊμάρ, εξετάζει και παίκτη "αποκάλυψη"

Πώς η μετακίνηση του Νεϊμάρ στη Τσέλσι είναι δύσκολο να συμβεί και ότι η αγγλική ομάδα σκέφτεται να κινηθεί τελικά για τον Κόλο Μουανί, αναφέρει το Caughtoffside σε δημοσίευμά του.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ένα τρελό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας από την Parisien το προηγούμενο διάστημα καθώς αποκάλυψε ραντεβού του Μπέλι με τον Νασέρ Αλ - Κελαϊφί για την αγορά του Νεϊμάρ.

Οι δύο τους φέρεται να μίλησαν , σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, για τα δεδομένα του συγκεκριμένου deal και την πιθανότητα αυτό να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα δεδομένα έρχεται να ανατρέψει το Caughtoffside λέγοντας πως μία τέτοια κίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει καθώς πέρα από τις απαιτήσεις της ίδιας της γαλλικής ομάδας, ιδιαίτερα αυξημένες είναι και αυτές του ίδιου του ποδοσφαιριστή που στην Παρί αμοίβεται περίπου με 37.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο στόχος της Τσέλσι, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι ένας επιθετικός ο οποίος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των εμφανίσεων που πραγματοποιεί.

Ο λόγος για τον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κόλο Μουανί, ο οποίος πήγε στην γερμανική ομάδα το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Ναντ και έχει καταφέρει να απογειώσει τη χρηματιστηριακή του αξία του καθώς σε 29 παιχνίδια έχει 14 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Οι απαιτήσειες των Γερμάνων κυμαίνονται περίπου στα 100.000.000 ευρώ κάτι που η Τσέλσι γνωρίζει. Ανυπέρβλητο εμπόδιο και στις δύο περιπτώσεις είναι οι ποινές που μπορεί να επιβληθούν στην ομάδα λόγω παραβίασης του FFP.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα τον "δίκασε" για δουλειά που δεν κάνει

Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες έτοιμοι για πρόταση "μαμούθ" στο... παρά πέντε

Ατλέτικο: "Έκπληξη" ο νο1 στόχος για αντι-Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK