Τσέλσι: Το συγκλονιστικό tweet της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα μετά την νέα ήττα

Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα μετά από την νέα ήττα της Τσέλσι, αυτή τη φορά από την Άρσεναλ, για την Premier League

Chelsea's Thiago Silva during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Chelsea at City ground in Nottingham, England, Sunday, Jan. 1, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγωνιστική εικόνα της Τσέλσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τους παλιούς της ομάδας να ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Για το αγωνιστικό πρόσωπο των μπλε μίλησε αρχικά ο αρχηγός, Σέζαρ Αθπιλικουέτα λέγοντας πως ευθύνη έχουν τόσο οι παίκτες όσο και η διοίκηση.

Πλέον, η κατάσταση φέρεται πως έχει ξεπέρασει τα όρια της ομάδας και αγγίζει και τις οικογένειες των μελών της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι η ανάρτηση της συζύγου του Τιάγκο Σίλβα.

Η Μπέλε Σίλβα παρακολούθησε την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ από την τηλεόραση και δεν δίστασε να αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter πως δεν ξέρει τι να πει και τι να κάνει πλέον για να βοηθήσει τον σύζυγο του να πάρει κουράγιο.

"...Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις αυτό που είδα στην τηλεόραση. Στο σπίτι η κατάσταση γίνεται χειρότερη καθώς δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω για να βοηθήσω. Είναι πολύ στενάχωρο, Τιάγκο Σίλβα δεν είσαι μόνος..."

Δείτε το ανατριχιαστικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες πάνε για την πιο ακριβή αγορά της θητείας τους

Παρί: Ο Κελαϊφί μετα το "χουνέρι" του Μέσι πάει για βόμβα με παίκτη του Πεπ

Αυτοί είναι οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές φέτος, σύμφωνα με το Forbes

News 24/7

24MEDIA NETWORK