Τυφλή εμπιστοσύνη Ποτσετίνο στους παίκτες του

Ενωτικός ο Αργεντινός προπονητής στην προσπάθειά του να γυρίζει το παιχνίδι.

Chelsea Head Coach Mauricio Pochettino with look of dejection during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers, at Stamford Bridge Stadium in London, England, Sunday , Feb 04 , 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
Chelsea Head Coach Mauricio Pochettino with look of dejection during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers, at Stamford Bridge Stadium in London, England, Sunday , Feb 04 , 2024. (AP Photo/Dave Shopland) AP

Η Τσέλσι βρίσκεται σε μία πολύ δυσμενή θέση, αφού φαίνεται πως το καινούριο project που στήθηκε γύρω από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων και αν αυτό δεν αλλάξει ραγδαία, τότε η απομάκρυνση του προπονητή είναι βέβαιη.

Ο ίδιος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και για αυτό επιχείρησε να “κερδίσει” τους παίκτες του και να πάνε όλοι μαζί για την δύσκολη, αλλά όχι απίθανη, ανατροπή.

Ο ίδιος φανέρωσε τα λόγια του στους παίκτες: "Είπα στους παίκτες σήμερα σε μια συνάντηση ότι τους εμπιστεύομαι περισσότερο από ποτέ. Θα τους υποστηρίξω περισσότερο από ποτέ. Δεν είμαι ένα συνηθισμένο αφεντικό, είμαι ο ηγέτης και πρέπει να αντικατοπτρίζω με κάθε μου ενέργεια ότι πραγματικά εμπιστεύομαι τους παίκτες".

"Αν δεν αποδίδουν είναι δική μου ευθύνη και ευθύνη των παικτών πάντα γιατί βρίσκονται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να αλλάξουμε τα αποτελέσματα".

Ο χρόνος θα δείξει αν τα αποτελέσματα θα έρθουν τελικά, καθώς και το κατά πόσο μπορούν να δώσουν ανάσα στον προπονητή που ασφυκτιά.

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα δεν γνωρίζει αν έκανε μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ο Φράνκ Λάμπαρτ ήθελε Μπέλινγχαμ διακαώς

News 24/7

24MEDIA NETWORK