Τζιοβάνι Σιμεόνε: Κάνει τα "ρεπό" του Κβαρατσχέλια και εντυπωσιάζει

Τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του ημέρες διανύει στα 27 του χρόνια με την φανέλα της Νάπολι ο μεγάλος γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζιοβάνι, με τα στατιστικά του να εντυπωσιάζουν.

Napoli's Giovanni Simeone celebrates after scoring his sides sixth goal during the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε AP PHOTO/PETER DEJONG

Δεν θα μείνει χωρίς Σιμεόνε η νοκ-άουτ φάση του Champions League. Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε να αποκλείστηκε από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά η οικογένεια Σιμεόνε θα έχει εκπρόσωπο και στη νοκ-αουτ φάση της διοργάνωσης.

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε που φαίνεται πως έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, μετά από αρκετά χρόνια στην Ιταλία όπου αγωνιζόταν σε μικρομεσαίες ομάδες, με την φανέλα της Νάπολι.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος περιφερειακός επιθετικός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της ξέφρενης πορείας της ομάδας της Νάπολι την φετινή σεζόν. Σε 10 αναμετρήσεις και ερχόμενος κυρίως από το πάγκο έχει σημειώσει έξι γκολ, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του σταρ της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, τα τέσσερα εκ των οποίων είναι στους ομίλους του Champions League.

Η Νάπολι είναι ο πέμπτος ιταλικός σταθμός του Αργεντίνου μετά από Τζένοα, Φιορεντίνα, Κάλιαρι και Βερόνα. Το ενδιαφέρον της Νάπολι, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Ελλάς, φαίνεται πως προέκυψε εξαιτίας της περσινής του σεζόν όπου σημείωσε 17 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ στην Serie A.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο - Λεβερκούζεν: Το φινάλε που σίγουρα θα γίνει ταινία

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν: Μία τριετία εφιάλτης, έχει γίνει πελάτισσα των Βαυαρών

Μπαρτσελόνα στο Europa League, Μπάρτσα στη Νέα Σμύρνη με Ρόνι και Total 90

News 24/7

24MEDIA NETWORK