Βόμβα 100 εκατομμυρίων ετοιμάζει η Παρί, παίκτης που θα απασχολεί για πολλά χρόνια

Το κενό του Εμπαπέ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται πως θα καλυφθεί και θα φύγουν πολλά χρήματα στην προσπάθεια.

Newly named PSG coach Luis Enrique looks on during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Newly named PSG coach Luis Enrique looks on during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η Παρί, μετά την ανακοίνωση του Εμπαπέ και την αναμενόμενη αποχώρηση του το καλοκαίρι, χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο. Έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιστικά και εμπορικά θα προσπαθήσει να «μακιγιάρει» σε πρώτη φάση το κενό του Γάλλου.

Η διοίκηση των Παριζιάνων φαίνεται πως έχουν στα ραντάρ του κάποιον που μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα «μπάλωμα».

Αυτό το πρόσωπο φαίνεται να είναι ο Ραφαέλ Λεάο, με την Μίλαν μάλιστα να υποστηρίζεται πως είναι ανοικτή να κουβεντιάσει με μία πρόταση των 100 εκατομμυρίων.

Ο Λεάο δεν είχε βέβαια το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην τρέχουσα σεζόν, έχοντας πετύχει μόλις επτά γκολ σε 29 εμφανίσεις με τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις. Παρ' όλα αυτά, ο 24χρονος έχει την ηλικία με το μέρος του και θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανικός υποψήφιος για να «μπει» του Εμπαπέ στο Παρίσι.

Ένας άλλος στόχος που εξετάζεται παράλληλα είναι ο Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος φέρεται να είναι μια ρεαλιστική επιλογή, ωστόσο είναι ακριβότερος. Η Γαλλική ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον και για τον Ράσφορντ της Γιουνάιτεντ, όμως οι κακές επιδόσεις και τα προβλήματα πειθαρχίας ανάγκασαν την διοίκηση να κοιτάξει αλλού.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μουρίνιο υπερασπίζεται τον Μέσι από όσους τον λένε κλέφτη

Ξεπέρασε τα ακραία νούμερα του Ρονάλντο και κανείς δεν πήρε είδηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK