Βόμβα, φαίνεται πως ο Σαλάχ ήδη υπέγραψε στην Σαουδική Αραβία

Πρώην ποδοσφαιριστής της Premier League και συμπατριώτης του Σαλάχ υποστήριξε πως η μεταγραφή έχει κλείσει.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his sides third goal during the English Premier League soccer match between Brentford and Liverpool at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Αναστάτωση στα μεταγραφικά της Λίβερπουλ προκάλεσε λίγο μετά την κατάκτηση του Carabao Cup ο Μίντο, γνωστός για την παρουσία του σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Υποστήριξε πως ο συμπατριώτης του Μοχάμεντ Σαλάχ έχει ήδη υπογράψει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και απλά περιμένει το καλοκαίρι για να ανακοινωθεί επισήμως.

Η ομάδα της Αλ Ετιφάκ είχε δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Σαλάχ το περασμένο καλοκαίρι και μάλιστα φέρεται πως κατέθεσε προσφορά ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, η Λίβερπουλ αρνήθηκε να αφήσει το αστέρι της να φύγει. Πρόσφατα δημοσιεύματα, ωστόσο, δείχνουν ότι σύλλογοι της Μέσης Ανατολής θα κυνηγήσουν και πάλι αρκετά αστέρια της Premier League, συμπεριλαμβανομένου του Σαλάχ, όταν ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος.

Το τρέχον συμβόλαιο του 31χρονου με τους γίγαντες της Premier League έχει διάρκεια μέχρι το 2025. Με τον προπονητή Γιούργκεν Κλοπ να πρόκειται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να ακολουθήσει τον προπονητή του στην πόρτα της εξόδου του Άνφιλντ.

Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα από κάποιο άλλη πηγή ή τις ομάδες, οπότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ μπορεί να κινδυνέψει να χάσει τον Ρόμπερτσον εξαιτίας της Ρεάλ Μαδρίτης

Γιουνάιτεντ: Η περίπλοκη λίστα διαδόχων του Τεν Χαχ που είδε το φως της δημοσιότητας

News 24/7

24MEDIA NETWORK