"Βρήκε την ειρήνη του ο Ρατς"

Ύμνοι για τον 33χρονο μπακ του ΠΑΟΚ από τον Τύπο της Ρουμανίας. Μαζί με τον Ράντου της Λάτσιο είναι οι μοναδικοί Ρουμάνοι παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό κι έχουν ηγετικό ρόλο στις ομάδες τους.

"Βρήκε την ειρήνη του ο Ρατς"

Ο Ραζβάν Ρατς δεν θα μπορούσε να "απουσιάζει" από το ξεχωριστό αφιέρωμα της ιστοσελίδας "adevarul.ro". Οπως αναφέρεται, συγκεκριμένα, στο κείμενο, ο πολύπειρος μπακ του ΠΑΟΚ είναι μαζί με τον Στέφαν Ράντου της Λάτσιο οι μοναδικοί Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό και έχουν ηγετικό ρόλο στις ομάδες τους.

"Ο Ρατς είναι ηγέτης στην Ελλάδα. Μετά από μια σεζόν με όχι και τόσο καλές εμπειρίες στην Αγγλία (Γουέστ Χαμ) και στην Ισπανία (Ράγιο Βαγιεκάνο), φαίνεται να έχει βρει την ειρήνη του στην Ελλάδα. Στον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος αμυντικός αισθάνεται "μεγάλος", έχοντας σκοράρει, μέχρι στιγμής, τρία γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη σεζόν της καριέρας του. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής χειμώνα, έναν βαθμό πάνω από τον Ολυμπιακό και έξι πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης, την ομάδα του Γκοιάν", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο συντάκτης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι Ρατς και Ράντου ξεχωρίζουν από την λίστα των Ρουμάνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Ταταρουσάνου (Φιορεντίνα), Νίκα (Τσεζένα), Παντιλίμον (Σάντερλαντ), Γκάρντος (Σαουθάμπτον) και Κίρικες (Τότεναμ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK