Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η παραμονή και τα ανυπόστατα σενάρια

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να έρθει η καθιέρωση, η Ρεάλ και το Euro στο επίκεντρο.

Real Madrid's Arda Guler scores his side's fourth goal the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Αρντά Γκιουλέρ δεν διανύει την σεζόν που θα επιθυμούσε στην Ρεάλ. Αν και αυτό το γεγονός δεν οφείλεται τόσο στον ίδιο αλλά στους τραυματισμούς που υπέστη, ο παίκτης των "Μαδριλένων" δεν είναι έτοιμος να το βάλει κάτω.

Μπορεί μερικά δημοσιεύματα να υποστήριζαν πως μπορεί να δοθεί δανεικός, ωστόσο φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Ο ίδιος δεν φέρεται να έχει διαβιβάσει στους ατζέντηδες του το αίτημα να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια κίνηση σε αυτό το σημείο της σεζόν. Αντιθέτως, υπάρχει πλήρης συγκέντρωση στις τελευταίες εβδομάδες για να κάνει το καλύτερο δυνατό σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και να βοηθήσει τα μέγιστα στο Euro με την Τουρκία.

Οι οποιεσδήποτε συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της σεζόν, επομένως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια κινητοποίηση. Ο Κάρλο Αντελότι έχει αναλάβει την αποστολή από τον Πέρεθ να αξιοποιήσει στο έπακρο τον ταλαντούχο Γκιουλέρ, ο οποίος αναμένεται να πάρει και άλλες ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Η λίστα με τους πιο ακριβούς νέους ποδοσφαιριστές: ταλέντα έτοιμα να κατακτήσουν τον κόσμο, ονόματα φαβορί και εκπλήξεις

Ο παίκτης που παραδέχτηκε πως αγωνίζεται για τα χρήματα, τα κενά λόγια που έγιναν συνήθεια

News 24/7

24MEDIA NETWORK