Ξένος ή Αθανασιάδης για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις και με σταθερά βήματα ετοιμάζει την ομάδα που θα παρουσιαστεί του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Ξένος ή Αθανασιάδης για την ΑΕΚ

Το πρωτάθλημα της Football League βρίσκεται σε πλήξη εξέλιξη, αλλά η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει το μυαλό της στη Super League, ετοιμάζοντας τη μεγάλη επιστροφή. Εξ ου οι συνεχείς μεταγραφικές αναζητήσεις με σταθερά βήματα ώστε να ετοιμαστεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Πρόσφατα γράφαμε και δίναμε το στίγμα της νέας ΑΕΚ με τα ονόματα που ενδιαφέρουν την Ενωση, με αυτό του Νταβίδ Φουστέρ να ξεχωρίζει. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και αυτή τη φορά επικεντρώνουμε την προσοχή στο χώρο του τέρματος όπου οι "κιτρινόμαυροι" θα προχωρήσουν σε ενίσχυση για να παρουσιαστούν δυνατοί σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η ΑΕΚ έχει δύο επιλογές στα χέρια της για (δεύτερο) τερματοφύλακα, πίσω από τον Ανέστη. Η μία είναι κάποιος από την ξένη αγορά, με το σχετικό ρίσκο που εμπεριέχει αυτή η επιλογή, ενώ η δεύτερη είναι από την εγχώρια αγορά με το όνομα του Γιώργου Αθανασιάδη να ξεχωρίζει. Ο 21 ετών γκολκίπερ (07/04/1993), ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις κάτω από τα δοκάρια του Πανθρακικού, είναι μία λύση που εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας, αφού πέραν του ταλέντου του, υπάρχει και το νεαρό της ηλικίας που σημαίνει πως πρόκειται για μια επένδυση για το μέλλον.

Η ΑΕΚ εξετάζει όλες τις παραμέτρους προτού καταλήξει στο αν θα προχωρήσει για τον νεαρό τερματοφύλακα του Πανθρακικού ή για ξένο. Το δεδομένο είναι πως η Ενωση έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον Αθανασιάδη και αυτό μπορεί να μετρήσει στην τελική απόφαση.

Μία όμορφη ιστορία

Η αναμέτρηση της περασμένης σεζόν μεταξύ της Βέροιας και του Πανθρακικού βρίσκεται στο 8ο λεπτό και ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ των φιλοξενούμενων υποπίπτει σε πέναλτι. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποβάλλεται και αντικαθίσταται από τον τέταρτο τερματοφύλακα: τον Γιώργο Αθανασιάδη Μπήκε ψυχωμένος, ζήτησε από τον εκτελεστή Μπεν να ακουμπήσει την μπάλα και λίγες στιγμές αργότερα στήθηκε για το πέναλτι. Η επιλογή του να πέσει στην αριστερή γωνία αποδείχθηκε σωστή, το 0-0 παρέμεινε και οι συμπαίκτες του έπεσαν πάνω του για να τον συγχαρούν. Διαβάστε μία όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία για τον τερματοφύλακα που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και τι είχε δηλώσει τότε στο Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK