Υποψήφιος αγοραστής της Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει τον Πότερ στην άλλη του ομάδα

Τον Γκράχαμ Πότερ θέλει να φέρει στην Νις ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος είναι και το μεγάλο φαβορί για να πάρει στα χέρια του και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
o Ρατκλιφ AP

Πρόταση για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, έχοντας ως μεγάλο του αντίπαλο τον Σεϊχη του Κατάρ, Χαμάντ Αλ Τανί.

Ο Βρετανός Μεγιστάνας δηλώνει από παλιά φίλος της Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να έχει και άλλη ομάδα, εκτός Αγγλίας, στην κατοχή του.

Ο λόγος για την Νις, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με την DailyMail, με εντολή Ράτκλιφ αναμένεται να κινηθεί για πρώην προπονητή της Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Γκράχαμ Πότερ ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά των προπονητών μετά από την αποχώρησή του από τους μπλε, παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Ο Ράτκλιφ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πότερ, γι αυτό και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μπροστά από τον νυν τεχνικό της Μπολόνια και πρώην ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Μότα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Σπαλέτι ακολουθεί τον Κβαρατσχέλια και συνεχίζει το έργο του

Κι όμως υπάρχει και Βραζιλιάνος με το όνομα "Λιονέλ Μέσι" και παίζει Σάο Πάολο

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK