Ζαρντίμ: Φεύγει από το Ντουμπάι και έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα μέχρι το 2025

Στο πρωτάθλημα του Κατάρ και την Αλ Ραγιάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

FILE - In this Oct. 2 2018 file photo, Monaco head coach Leonardo Jardim listens, during a press conference, a day ahead of the Champions League group A soccer match between Borussia Dortmund and AS Monaco in Dortmund, Germany. Monaco has fired coach Leonardo Jardim following a run of four straight losses that has left the team in the French league's relegation zone and in last place in its Champions League group. (AP Photo/Martin Meissner, File)
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όντας προπονητής της Μονακό AP

Στον πάγκο της Σαμπάπ Αλ Αχλι από το Ντουμπάι βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι ο γνωστός από το παρελθόν στα ελληνικά γήπεδα και τον Ολυμπιακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία και από τις Μονάκο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την Σαμπάπ Αλ Αχλί για χάρη ομάδας από το Κατάρ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για την Αλ Ραγιάν, με την οποία ο Ζαρντίμ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2025, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται το ερχόμενο διάστημα.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλνερ: Έκλεισε το deal, παρά την εμπλοκή της πρώτης του αγάπης

Ρεάλ: Πλην Μόντριτς, Κροος, ανανεώνει και τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο

Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι διαψεύδει τους πάντες και περιμένει τον "πρωταθλητή'

News 24/7

24MEDIA NETWORK