Κόουτς της Σίτι είχε στο πιάτο Ρονάλντο (φαινόμενο) - Τιάγκο Σίλβα και δεν τους πήρε γιατί είχε Ζο και Ελάνο

Ο Ρομπίνιο μετακόμισε στην Μάντσεστερ Σίτι και πρότεινε στον Μαρκ Χιουζ να πάρει τους Ρονάλντο και Τιάγκο Σίλβα, αλλά ο κόουτς αρνήθηκε επειδή η ομάδα είχε πολλούς Βραζιλιάνους.

Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario gestures during the World Football summit in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ρονάλντο δεν "πέρασε" στην Σίτι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μία ιστορία από την κρύπτη της αρχής του City Football Group στο Μάντσεστερ έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σίτι, Στέφεν Άιρλαντ. Τότε που χρήμα έρεε άφθονο (κι ακόμα δηλαδή) οι "Πολίτες" έκαναν δικό τους με μεταγραφή ρεκόρ στην Αγγλία τον Ρομπίνιο.

Ο Ρομπίνιο, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τον Άιρλαντ (το σχετικό δημοσίευμα) προσέγγισε τον τότε προπονητή, Μαρκ Χιούζ και του πρότεινε να πάρει τον Ρονάλντο το φαινόμενο, αλλά και τον Τιάγκο Σίλβα που τότε αγωνιζόταν στην Φλουμινένσε. Το απίθανο της ιστορίας είναι πως ο Χιούζ είπε "όχι".

Η αιτία για την οποία ο προπονητής αρνήθηκε να πάρει τους δύο ποδοσφαιριστές ήταν επειδή στ' αποδυτήρια υπήρχαν ήδη πολλοί Βραζιλιάνοι όπως ο Ελάνο και ο Ζο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χάλαντ "κατέστρεψε" μια ολόκληρη περιοχή στην Σουηδία εξαφανίζοντάς την από το Google

Ο Ζλάταν αμφιβάλει κατά πόσο ο Γκουαρντιόλα θα επιτρέψει στον Χάλαντ να εξελιχθεί

Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK