Ο Ζλάταν αμφιβάλει κατά πόσο ο Γκουαρντιόλα θα επιτρέψει στον Χάλαντ να εξελιχθεί

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν συμπαθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Η συνύπαρξή τους στην Μπάρτσα ήταν καταστροφική. Μάλιστα, ο Σουηδός αμφιβάλει κατά πόσο ο Καταλανός θα επιτρέψει στον Χάλαντ να εξελιχθεί.

FC Barcelona coach Pep Guardiola, leftt, talks with Zlatan Ibrahimovic, from Sweeden, during a training session in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Dec. 18, 2009. FC Barcelona will play against Estudiantes de La Plata the final Club World Cup soccer match Saturday. (AP Photo/Bernat Armangue)
Πεπ και Ζλάταν σε προπόνηση της Μπάρτσα AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο που αφορά την επικαιρότητα μέσω της μεγάλης του συνέντευξης στο Canal+.

Εννοείται πως ο Σουηδός σταρ ρωτήθηκε για το φαινόμενο Έρλινγκ Χάλαντ και μίλησε γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Ωστόσο, μέσω των δηλώσεών του δεν παρέλειψε να ρίξει βολές στον πρώην προπονητή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Συγκεκριμένα, ο Ζλάταν είπε: "Μ' αρέσει ο Χάλαντ, πολύ κιόλας. Κάνει πράγματα που μπορεί να κάνει. Μου θυμίζει τον Ινζάγκι, τον Τρεζεγκέ και τον Βιέρι. Είναι η νέα βερσιόν αυτών των παικτών.

Για τον εάν ο Πεπ μπορεί να τον κάνει καλύτερο; Αυτό εξαρτάται από τον εγωισμό του Γκουαρντιόλα εάν θα τον αφήσει να γίνει μεγαλύτερος απ' αυτό. Δεν άφησε εμένα να γίνω μεγαλύτερος και πολλούς άλλους".

Γκουαρντιόλα και Ζλάταν δούλεψαν μαζί στην Μπαρτσελόνα κι αυτή η συνύπαρξη δεν είχε πάει καθόλου καλά. Από τότε ο Σουηδός όποτε βρει ευκαιρία "πυροβολεί" τον Καταλανό.

Διαβάστε περισσότερα

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους γονείς των ποδοσφαιριστών

Ο Χάλαντ "κατέστρεψε" μια ολόκληρη περιοχή στην Σουηδία εξαφανίζοντάς την από το Google

Παγκόσμιο Κύπελλο: Απομένουν 17 μέρες για να γίνει ο Οτσόα κράμα Μπουφόν, Νόιερ και Κασίγιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK