Ο Πικέ χαρίζει στην Μπαρτσελόνα ασύλληπτο ποσό!

Ο Ζεράρ Πικέ αποχωρώντας από την Μπαρτσελόνα φέρεται να χαρίζει στην Μπαρτσελόνα πολλά από τα χρωστούμενα δίνοντας ανάσα πολλών εκατομμυρίων στην αγαπημένη του ομάδα.

Barcelona's Gerard Pique celebrates after scoring his side's third goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Πικέ κάνει ένα μεγάλο δώρο στην αγαπημένη του ομάδα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η απόφαση του Ζεράρ Πικέ να εγκαταλείψει τη δράση δίνει και μεγάλη οικονομική ανάσα στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο ποδοσφαιριστής φέρεται έτοιμος να γλυτώσει πολλά χρήματα από τα ταμεία του συλλόγου. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον κεντρικό αμυντικό ν' αφήνει πίσω του πακτωλό χρημάτων.

Συγκεκριμένα, ο Πικέ φέρεται να έχει όλα μαζί, χρωστούμενα και φετινά, ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ. Από αυτά θα πάρει μόνο τα 30.000.000 ευρώ που αφορούν τη φετινή σεζόν και τα άλλα 50.000.000 ευρώ που απομένουν ουσιαστικά τα χαρίζει στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ζεράρ Πικέ εκτός του ποδοσφαίρου είναι ένας πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας, έχετε διαβάσει σχετικά στο Contra.gr, ενώ δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια να προσπαθήσει να γίνει και πρόεδρος του ιστορικού καταλανικού συλλόγου.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι και το επιτελείο του έχουν καταλήξει να πάρουν από την Αθλέτικ Μπιλμπάο τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό, Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε περισσότερα

Παλμέιρας, η πρόεδρος του Αμπέλ Φερέιρα δεν ξέρει τι έχει...

Κβαρατσχέλια: Στο πόδι όλη η Νάπολι και βρέθηκε το αμαξάκι του Γεωργιανού

Πικέ, αυτοκρατορικές μπίζνες και προεδριλίκι στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK