Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους γονείς των ποδοσφαιριστών

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε συνέντευξη του στο CANAL+ και δεν δίστασε να κριτικάρει την απόφασή του να μείνει στην ομάδα του Παρισιού.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts as he watches play during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παρακολουθεί την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Μπολόνια AP

Το δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο CANAL+ είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά ο Σουηδός ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 41χρονος επιθετικός δήλωσε για τον άσο της Παρί και την απόφασή του να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης "...ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν πήρε τη σωστή απόφαση κατά τη γνώμη μου.

Πήρε τη σωστή απόφαση για την Παρί, όχι για τον εαυτό του. Και αυτό γιατί βάζει τον εαυτό του σε μία κατάσταση που είναι πιο σημαντικός αυτός παρά η ομάδα. Δεν τον ξέρω σαν άνθρωπο παρά μόνο σαν ποδοσφαιριστή και είναι φανταστικός, αλλά όταν χάνεις την πειθαρχία σου χάνεις και την ταυτότητά σου..."

Ο Σουηδός δεν δίστασε μάλιστα να ρίξει την ευθύνη και στους γονείς λέγοντας ότι οι πατεράδες και οι μητέρες των νέων παικτών είναι ταυτόχρονα και προπονητές και μάνατζερ και νομίζουν πως πρέπει να έχουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους ενώ κανονικά πρέπει να μην μιλάνε καθόλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Λοράν: Στις ακαδημίες της Φλαμένγκο ο "νέος Ριβάλντο" που σκόραρε καταπληκτικό γκολ

Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

Όσο ο Ζοάο Φέλιξ κάνει νάζια, ο αδερφός του οργιάζει με γκολάρες στο Champions League των πιτσιρικάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK