Ελληνικής καταγωγής ο επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή μαχητή του Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ

Ο Ισλάμ Μακτσεφ έγινε πρωταθλητής του UFC και χωρίς να χάσει ευκαιρία παρέα με τον μέντορά του Καμπίπ, προκάλεσαν τον επόμενο αντίπαλό τους ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής.

Ελληνικής καταγωγής ο επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή μαχητή του Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ
Print Screen/Official UFC Account YouTube

Το δίδυμο Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ - Ισλάμ Μακτσεφ αμέσως μόλις ο δεύτερος έγινε πρωταθλητής του UFC στην lightweight κατηγορία κερδίζοντας με άνεση και στιλ τον Βραζιλιάνο, Τσαρλς Ολιβέιρα έκανε την πρόκληση στον επόμενο μαχητή ο οποίος είναι επίσης πρωταθλητής στην featherweight, μία κατηγορία κάτω δηλαδή, και φιλοδοξεί να γίνει πρωταθλητής σε δύο κατηγορίες.

Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Βολκανόφσκι τον κορυφαίο pound for pound μαχητή του UFC αυτή τη στιγμή. Ο Βολκανόφσκι ζει στην Αυστραλία είναι εξαιρετικά καλός, αήττητος για αρκετό καιρό και όπως έχει πει ο ίδιος είναι ελληνικής καταγωγής. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του είναι από την Βόρεια Μακεδονία και η μητέρα του Ελληνίδα με επίθετο Καλομελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βολκανόφσκι βρισκόταν στο Αμπού Ντάμπι και αμέσως μόλις έγινε η πρόκληση από τους δύο Νταγκεστανούς ο Αλεξάντερ μπήκε στο κλουβί και ήρθε τετ-α-τετ με τον πρωταθλητή, Ισλάμ Μακτσεφ με τον οποίο εάν δεν αλλάξει κάτι θα συγκρουστούν στο UFC 282 στην Αυστραλία.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

UFC: Το "κτήνος" του Καμπίπ, Ισλάμ Μακτσεφ έγινε πρωταθλητής ισοπεδώνοντας τον Τσαρλς Ολιβέιρα

Ο Ικάρντι παράτησε την Γαλατά και πήγε στην Αργεντινή μετά από το κλιπ της Νάρα με τον ράπερ L-Gante

Ο Κόβατσιτς έμεινε με το εσώρουχο και θύμισε εισβολέα γηπέδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK