Ο μάνατζερ του Khabib εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Mayweather

Ο Ali Abdelaziz δήλωσε ότι ο Floyd Mayweather του στέλνει καθημερινά μηνύματα για να κλείσει το παιχνίδι με τον Khabib Nurmagomedov, και όποια και αν είναι η αλήθεια, το αποτέλεσμα μοιάζει σίγουρο. Ο Floyd θα έχει νεύρα.

Ο μάνατζερ του Khabib εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Mayweather

Και ενώ η φημολογία για τον περίφημο αγώνα ανάμεσα στον Khabib Nurmagomedov και τον Floyd Mayweather έχει κοπάσει εδώ και αρκετές βδομάδες, ο μάνατζερ του Νταγκεστανού έρχεται να ανάψει και πάλι τη σπίθα του πολέμου.

Αυτή τη φορά απειλεί ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που του στέλνει καθημερινά (όπως ισχυρίζεται) ο Mayweather παρακαλώντας τον να κλείσει την τεράστια μάχη.

"Ανταλλάζουμε μηνύματα τον τελευταίο μήνα. Μας παρακαλάει να κάνουμε το παιχνίδι. Αν δεν το παραδεχτεί, θα τα βγάλω όλα στην φόρα. Αν θέλει το ματς, είμαστε εδώ, αλλά πρέπει να έρθει με καλύτερη προσφορά. Πιστεύω πως ο Khabib θα τον δείρει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Abdelaziz και πλέον περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του Αμερικανού πυγμάχου.

Εν τω μεταξύ φυσικά, ο Mayweather γεμίζει με ακόμα περισσότερα μηδενικά τον τραπεζικό του λογαριασμό, κερδίζοντας 9 εκατομμύρια δολάρια για 150 δευτερόλεπτα μάχης με τον Ιάπωνα Tenshin Nasukawa, στο πλαίσιο του Rizin 14.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Koji Sasahara)

News 24/7

24MEDIA NETWORK