Με 10 εκατομμύρια, θα δεχόσουν γροθιά από τον Μάικ Τάισον;

Άπερκατ από τον Μάικ Τάισον, χωρίς γάντια, αμοιβή; 10 εκατομμύρια δολάρια. Η δημοσκόπηση του Sportbible είχε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

O Mαικ Τάισον δημιουργεί συμπλοκές εκτός ρινγκ ύστερα από τον αγώνα του με τον Εβάντερ Χόλιφιλντ, στις 28 Ιουνίου 1997, στο MGM Grand Garden του Λας Βέγκας.
O Mαικ Τάισον δημιουργεί συμπλοκές εκτός ρινγκ ύστερα από τον αγώνα του με τον Εβάντερ Χόλιφιλντ, στις 28 Ιουνίου 1997, στο MGM Grand Garden του Λας Βέγκας. AP PHOTO/LENNOX MCLENDON

Έχει ανακηρυχθεί 'The Baddest Man On The Planet'. Έχει 'μακελέψει' τα αυτιά του Εβάντερ Χόλιφιλντ και ποτέ δεν μετάνιωσε γι' αυτό. Έχει βγάλει νοκ άουτ, με χαρακτηριστική άνεση, θρύλους του μποξ, όπως ο Μάικλ Σπινκς και ο Τρέβορ Μπέρμπικ. Μπορεί σήμερα ο Μάικ Τάισον να έχει υιοθετήσει την περσόνα του hipster, feelgood επιχειρηματία μαριχουάνας, αλλά όσοι θυμούνται το ένδοξο/μακάβριο παρελθόν του στα ρινγκ, δεν ξεγελιούνται από αυτές τις μανιέρες. Ο Τάισον είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλεις να εκνευρίσεις. 

Το Sportbible, με μια έρευνα στο Twitter, επιχείρησε να αποκρυπτογραφήσει τα κατώτερα, τα πιο σκοτεινά ένστικτα της ανθρώπινης φύσης, ρωτώντας το κοινό του αν θα δεχόταν ένα άπερκατ από τον Τάισον, με γυμνά χέρια, για αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Συνολικά, περισσότερα από 20.000 άτομα απάντησαν στο ερώτημα την ώρα που γράφεται αυτό το θέμα, με το 76% να δίνει ένα μεγαλοπρεπέστατο "ΝΑΙ" ως απάντηση!

Το ερώτημα που έπεται της παραπάνω έρευνας, το οποίο μοιράστηκαν αρκετοί χρήστες του Twitter είναι το "ΟΚ, θα επιζήσεις από το χτύπημα για να πάρεις τα λεφτά;" Εύλογη απορία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK