Ο γιος του δικτάτορα της Τσετσενίας έκανε ντεμπούτο στις ΜΜΑ, διαιτητής ήταν μάλλον ο Θανάσης Βέγγος

Το remake του Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης γυρίστηκε στη διοργάνωση ACA που έκανε ΜΜΑ ντεμπούτο ο γιος του δικτάτορα της Τσετσενίας.

Ο γιος του δικτάτορα της Τσετσενίας έκανε ντεμπούτο στις ΜΜΑ, διαιτητής ήταν μάλλον ο Θανάσης Βέγγος
PRINT SCREEN

Περήφανος πατέρας ο δικτάτορας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ ο οποίος είδε τον 15χρονο γιο του Αλί να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στις ΜΜΑ.

Ο Καντίροφ είναι λάτρης των μαχητικών αθλημάτων, αφού πολλές φορές έχει φιλοξενήσει στην πατρίδα του μαχητές όπως ο Μάικ Τάισον, ο Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ, ενώ... συντηρεί πλοιάδα MMAer που προέρχονται από την Τσετσενία.

Ωστόσο, η νίκη του γιου του απέναντι στον επίσης νεοφερμένο, Ισλάμ Ακμπάροφ ήταν κάπως περίεργη και συζητήθηκε. Εκτός ότι το event που φιλοξενήθηκε ο αγώνας (σ.σ. ACA) διοργανώνει ο ίδιος ο Καντίροφ, ο διαιτητής όπως φαίνεται από το βίντεο βιάστηκε να τελειώσει το ματς.

Ο 15χρονος Αλί έριξε χτύπημα στον αντίπαλό του, εκείνος έπεσε κι όταν ο Καντίροφ πήγε για το λεγόμενο γκράνουντ εντ πάουντ, δηλαδή σε θέση να βρίσκεται πάνω από τον αντίπαλο και να χτυπάει, δεν πέρασε δα και τέτοιο χτυπήματα που δικαιολογούν την ταχύτητα με την οποία ο ρέφερι έκοψε το ματς.

Δείτε την αμφιλεγόμενη νίκη

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάπολι πάει για την πιο έξυπνη μουντιαλική μεταγραφή

Παίκτης 50 εκατ. ευρώ της Σίτι επέστρεψε από το Μουντιάλ 2022 παλαίμαχος, τον έκανε expose ο Γκουαρντιόλα

Ο Εμπαπέ "πάτησε" τον Χάλαντ, έγινε ξανά ο πιο ακριβός παίκτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK