Η δύσκολη εβδομάδα του Ζόρζε Μέντες για μια περίπλοκη υπόθεση

Ο Μέντες θα πρέπει να λύσει το σταυρόλεξο της υπόθεσης του Ζοάο Φέλιξ ο οποίος είναι για να φύγει από την Ατλέτικο.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ χωρίς τη βοήθεια του επί χρόνια ατζέντη του Ζόρζε Μέντες. Ωστόσο, για τον Πορτογάλο μάνατζερ η ζωή δεν τελειώνει ούτε αρχίζει στον CR7, αφού ανάμεσα στους πελάτες του βρίσκονται κι άλλοι λαμπεροί σταρ.

Ένας εξ αυτών που βρίσκεται σε δύσκολη θέση είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Ο νεαρός παίκτης δεν χωράει στην Ατλέτικο επειδή δεν το θέλει ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο προπονητής του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League οι οποίες βέβαια και δανεικό να θελήσουν να τον πάρουν θα πρέπει να πληρώσουν 21 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο (ενοίκιο και το σάλαρι του παίκτη).

Η μία από τις διεκδικήτριες η Τσέλσι φέρεται να έχει σταματήσει να ασχολείται αφού παλεύει αποκλειστικά το θέμα του Έντσο Φερνάντες. Οι Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ αναμένεται να μπουν σε νέο κύκλο συζητήσεων για τον ποδοσφαιριστή, ενώ η Παρί είναι εκτός κούρσας με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο Μέσι τον κατατρέχει και στην Σαουδική Αραβία

Άρσεναλ: Η Ρεάλ έχει δεμένο χειροπόδαρα το μεγάλο αστέρι του Αρτέτα

Ατλέτικο: Ο παράδοξος τρόπος που προσπαθεί να διώξει τον Ζοάο Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK