Στα ημιτελικά με πυρετό ο Δουβαλίδης

Ο Κώστας Δουβαλίδης πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 110 μ. εμποδίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, όπου θα αγωνιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (27/08).

Στα ημιτελικά με πυρετό ο Δουβαλίδης

O Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε στην έκτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με χρόνο 13.58 ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος καθώς είχε την τρίτη καλύτερη επίδοση από όλες τις σειρές.

Η πρόκριση του Δουβαλίδη μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και... ηρωική, αφού ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε την Τρίτη (25/08) σε νοσοκομείο του Πεκίνου λόγω υψηλού πυρετού.

"Έπρεπε να πάει νοσοκομείο, αφού δεν έπεφτε ο πυρετός. Έχει μία λοίμωξη του αναπνευστικού και πήρε αγωγή, κυρίως με αντιπυρετικά", δήλωσε ο γιατρός της Εθνικής ομάδας, Διονύσης Χίσσας, που ήταν στο πλευρό του Έλληνα εμποδιστή.

Το έργο του ήταν δύσκολο εξ αρχής καθώς μετείχε σε μια "γεμάτη" σειρά με πολλούς καλούς αθλητές. Νικητής ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ντέιβιντ Όλιβερ με 13.15, που ήταν η καλύτερη επίδοση του πρώτου γύρου. Σε καλή κατάσταση έδειξε πως είναι ο Μαρτινότ Λαγκάρτ, που με χαρακτηριστική ευκολία σημείωσε 13.35, αλλά και ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, Αρις Μέριτ, που ήταν νικητής της πέμπτης σειράς με 13.25.

Δείτε σε VIDEO την κούρσα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK