Τερμάτισε με σπασμένο πόδι

Ούτε το σπασμένο πόδι δεν εμπόδισε τον 16χρονο δρομέα, Κόνορ Κάλιχαν, να περάσει την γραμμή του τερματισμού σε αγώνα του σχολείου του. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του.

Τερμάτισε με σπασμένο πόδι

Ο Κόνορ Κάλιχαν συμμετείχε σε αγώνα δρόμου για λογαριασμό του σχολείου του, όταν λίγο πριν από τη γραμμή του τερματισμού η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Την ώρα που ο 16χρονος ήταν έτοιμος να τερματίσει, το πόδι του "έσπασε σαν κλαδί", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους τοπικούς ρεπόρτερ που κάλυπταν τον αγώνα.

Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι ο Κόνορ κατέρρευσε εξαιτίας της κόπωσης, ωστόσο πολύ γρήγορα και εξαιτίας της παραμορφωμένης όψης του ποδιού του διαπιστώθηκε πως είχε σπάσει την κνήμη του σε 3 διαφορετικά σημεία.

Ωστόσο, ο νεαρός δρομέας δεν το έβαλε κάτω και σύρθηκε με τα χέρια μέχρι το τέλος, προτού απομακρυνθεί με φορείο και μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τοποθέτησαν βοηθήματα στο πόδι του προκειμένου να μπορέσει να αναρρώσει. "Ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για μένα. Έπρεπε να τελειώσω για την ομάδα μου. Απλά έπρεπε", δήλωσε λίγες στιγμές αργότερα ο 16χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK