Το CAS απέρριψε την προσφυγή: Τελευταίος ο Rossi στη Βαλένθια

Μειώθηκαν οι ελπίδες του Valentino Rossi για τον τίτλο, αφού ο CAS δεν δέχθηκε την προσφυγή του.

Το CAS απέρριψε την προσφυγή: Τελευταίος ο Rossi στη Βαλένθια

Θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του ο Valentino Rossi για να κατακτήσει το πρωτάθλημα MotoGP μετά την απορριπτική απόφαση του CAS στην ένσταση που είχε καταθέσει.

Ο "Γιατρός" είχε προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για ν' ανατρέψει (ή να μειώση) την ποινή που του είχε επιβληθεί από τους αγωνοδίκες για το συμβάν με τον Marc Marquez στην πίστα της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία, ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha είχε προκαλέσει την έξοδο του Ισπανού αντίπαλό του προτάσσοντας το πόδι του και είχε τιμωρηθεί με τρεις βαθμούς ποινής.

Ο Rossi αναζητώντας το δίκιο του, κατέθεσε ένσταση και ζήτησε την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης, αφού την Κυριακή διεξάγεται ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, στη διάρκεια του οποίου θα κριθεί ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Το CAS ενέκρινε το αίτημα για άμεση εξέταση της υπόθεσης, απέρριψε όμως την προσφυγή του "Doc", γιατί δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να σταθεί, και η ποινή παρέμεινε ανέγγιχτη. Επίσης απορρίφθηκε η παρέμβαση που επιχείρησε στη διαδικασία ο Jorge Lorenzo, ο μόνος ανταγωνιστής του Rossi για το στέμμα.

Ο Rossi θα εκκινήσει από την τελευταία θέση του grid γιατί έχει συμπληρώσει 4 βαθμούς ποινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"O Rossi χτύπησε τον Marquez"

VIDEO του Marquez δικαιώνει τον Rossi

Η κλωτσιά του Rossi στον Marquez

News 24/7

24MEDIA NETWORK