Τσιτσιπάς: Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόλε και ηττήθηκε στον τελικό του ΑΟ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts in frustration during his men's singles final match against Novak Djokovic of Serbia at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 29, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara)
ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμωμένος AP

Δεν τα κάταφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παρά το γεγονός πως ο Τσιτσιπάς, με εξαίρεση το 1ο σετ, ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, πηγαίνοντας το παιχνίδι σε δύο τάι μπρέικ, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του σπουδαίου Νόβακ Τζόκοβιτς και ηττήθηκε με 3-6, 6-7, 6-7.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τελικός Grand Slam που συμμετέχει ο Τσιτσιπάς με τον προηγούμενο να είναι στον τελικό του Ρολάν Γκαρός του 2021, όπου είχε γνωρίσει την ήττα απέναντι και πάλι στον Σέρβο τενίστα.

Αυτός ήταν ο 22ος grand slam τίτλος για τον Σέρβο και ο 10ος του σε ισάριθμους τελικούς στο Αυστραλιανό Όπεν ενώ με την κατάκτηση του τροπαίου σκαρφάλωσε στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στο νούμερο 3 βρίσκεται πλέον ο Έλληνας τενίστας.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Σάλκε: Πλέον ομάδα "ασανσέρ" αλλά... κάποτε έπαιζαν και αυτοί οι έντεκα

Ίντερ: Χάνει Σκρίνιαρ αλλά κυνηγάει μεταγραφή 35 εκατ. της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK