Ίντερ: Χάνει Σκρίνιαρ αλλά κυνηγάει μεταγραφή 35 εκατ. της Γιουνάιτεντ

Ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελοφ φέρεται να δείχνει η Ίντερ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester United's manager Erik ten Hag waves as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Τον αντικαταστάτη του Μίλαν Σκρίνιαρ θέλει να βρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η Ίντερ, μετά την πρόσφατη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την Παρί Σεν Ζερμέν, με ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώτος παίκτης που βρίσκεται στη λίστα της Ίντερ για να αντικαταστήσει τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό είναι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελοφ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της καθώς οι επιλογές στην αμυντική γραμμή της ομάδας δεν είναι και πάρα πολλές.

Το συμβόλαιο του Λίντελοφ με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024 και μένει να φανεί αν η Ίντερ μπορεί να πείσει την Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, δεδομένων και των εξελίξεων που υπάρχουν στην υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Σάλκε: Πλέον ομάδα "ασανσέρ" αλλά... κάποτε έπαιζαν και αυτοί οι έντεκα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Τσέλσι: Αυτό είναι το άνευ προηγουμένου ποσό που έχει ξοδέψει σε 29 ημέρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK