Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Το Contra.gr σάς παρουσιάζει τις πιο χοτ μεταγραφικές φήμες κάθε μέρα και λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

-Κεντρικό αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποκτήσει η Ίντερ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Και για τρίτο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την καταλανική SPORT. Ποιος ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες στην περίπτωση, Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Συνεχίζει να "χτυπάει" τους ανταγωνιστές της η ομάδα της Τσέλσι. Έκλεισε και τον Μάλο Γκούστο και έφτασε σε αδιανόητο για την εποχή ποσό.

- Κεντρικό αμυντικό που το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του έκλεισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

- Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Άντονι Γκόρντον από την Έβερτον στη Νιούκαστλ. Διαβάστε αναλυτικά το deal.

- Το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χάρι Μαγκουάιρ κλήθηκε να σχολιάσει σε δηλώσεις του ο Έρικ Τεν Χαχ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Άγγλου.

- Τον Πέδρο Πόρο έκλεισε η Τότεναμ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 45.000.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με τους Άγγλους με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2028.

News 24/7

24MEDIA NETWORK