Ο σκόρερ που χάθηκε από προσώπου γης!

Πέτυχε γκολ, έτρεξε σαν τρελός να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της Ζυρίχης και εξαφανίστηκε στην τάφρο του ΓΣΠ. Μέχρι ν' αναδυθεί ξανά στην επιφάνεια με τη βοήθεια των συμπαικτών του!

Ποδοσφαιριστές έχουν τραυματιστεί πολλοί κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών. Άλλοι γιατί κλότσησαν διαφημιστική πινακίδα, άλλοι γιατί έπεσαν περίεργα στο χορτάρι, άλλοι γιατί τους 'καταπλάκωσαν' συμπαίκτες.

Αυτό που έπαθε ο Μπέντζαμιν Κολόλι είναι μοναδικό στα χρονικά.

Ο Κοσοβάρος επιθετικός ήθελε να χαρεί με τους ταξιδιώτες οπαδούς της Ζυρίχης το γκολ στη Λευκωσία για το 1-0 επί της Ζυρίχης. Μέχρι να φτάσει στην κερκίδα, όλα έβαιναν καλώς. Πέρασε αρχονταικά την πρώτη πινακίδα, αλλά ξαφνικά έκανε ένα αψυχολόγητο σάλτο στην τάφρο που χωρίζει το γήπεδο από την εξέδρα.

Η κάμερα τον έχασε, οι συμπαίκτες του, που πήγαιναν να τον συγχαρούν, τον έψαχναν στο κενό. Ευτυχώς ήταν καλά. Όταν μάλιστα οι υπόλοιποι τον τράβηξαν και τον έβγαλαν από την τάφρο έβαλαν όλοι μαζί τα γέλια.

Την άλλη φορά mind the gap.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!