Tζόρτζεβιτς: "Τα πλέι οφ το πρώτο βήμα"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έβαλε ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να πετά στα σύννεφα.

Tζόρτζεβιτς: "Τα πλέι οφ το πρώτο βήμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τόνισε: "Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Είχαμε σκληρές προπονήσεις την εβδομάδα που πέρασε, γιατί το χρειαζόμασταν για να είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε ακόμα με τους νέους παίκτες για την ενσωμάτωσή τους.

Ηταν σοβαρή η ομάδα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Η πρόκριση είναι το πρώτο βήμα για το οποίο δουλέψαμε. Είχαμε επιθυμία, ενθουσιασμό και μεγάλη θέληση για να περάσουμε στα πλέι οφ.

Ερχεται το ματς με την Εφές, ίσως αλλάξει κάτι, αλλά δεν είναι στο μυαλό μας. Αυτό το δεύτερο κομμάτι του Top-16 ήταν καλό για μας. Είμαστε πλέον σε καλή θέση. Είμαστε ομάδα που προπονείται καλά μαζί, χαίρεται το μπάσκετ και αυτό μας δίνει ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις τα δύο γκρουπ του top-16. Στον άλλο όμιλο υπάρχει Ρεάλ, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Mπασκόνια ενώ στο δικό μας υπάρχει η Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι και η Κούμπαν που παίζει σε όλη τη διοργάνωση καλά και κατά τη γνώμη μου θα πάει ακόμα πιο μακριά. Για πολλούς είναι έκπληξη η πορεία του Ερυθρού Αστέρα, όμως όχι για μένα. Είμαι ομοσπονδιακός τεχνικός στη Σερβία και γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες. Οσο για το επίπεδο δυσκολίας, θα δούμε στον επόμενο γύρο ποιος θα προχωρήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός-Τσεντεβίτα 76-60

ΣΕΝΑΡΙΑ: Με ποιον θα παίξει ο Παναθηναϊκός

Αποθέωση για τον legend Διαμαντίδη: "Μη σταματήσεις αρχηγέ!"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος ο Διαμαντίδης"

Μπερτομέου: "Πολυτέλεια για εμάς ο Διαμαντίδης"

Η Φενέρμπαχτσε απέκλεισε την Εφές, απίθανη νίκη της Μπασκόνια, στο χέρι της ΤΣΣΚΑ η πρωτιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK