Στο πλευρό του "Σόφο" ο Μιζράχι

Ο Σιμόν Μιζράχι μίλησε στον ελληνικό Τύπο και υποστήριξε πως έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Σχορτσανίτη και σκοπό την επιβολή της όσο το δυνατόν μικρότερης ποινής.

Στο πλευρό του "Σόφο" ο Μιζράχι

"Ναι, έχω αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Η ομοσπονδία και η Χάποελ ζήτησαν δίκη και μάλιστα αυτή ορίστηκε για αύριο (σήμερα δηλαδή), αλλά καταφέραμε να πετύχουμε την αναβολή της, γιατί αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί σε ήρεμο πνεύμα και χωρίς τεντωμένα νεύρα" είπε στο "Goal" ο Σιμόν Μιζράχι.

Ετσι η δίκη ορίστηκε για την τελευταία εβδομάδα του μήνα Απριλίου... "Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε η τιμωρία του Σόφο να είναι μικρή. Ναι, δεν ήταν ωραία η εικόνα που έβγαλε επιτιθέμενος στην εξέδρα, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε τι είχε συμβεί νωρίτερα και τι είδους κουβέντες άκουσε.

Αν δείτε στα βίντεο, ο οπαδός δραπετεύει με τη βοήθεια των οπαδών και του σεκιούριτι της Χάποελ" είπε ο Σιμόν Μιζράχι, που αποκάλυψε ότι: "Από την πλευρά μας, εμείς καταθέσαμε προσφυγή κατά της ομοσπονδίας και της Χάποελ για την απόφαση της πρώτης να οδηγήσει την υπόθεση στο δικαστήριο. Είναι σίγουρο ότι ο Σόφο δεν έπρεπε να αντιδράσει. Όπως επίσης όμως πρέπει να ληφθούν μέτρα για τον άνθρωπο που εξανάγκασε τον παίκτη να φερθεί με αυτόν τον τρόπο".

Για να καταλήξει λέγοντας και το πιο σημαντικό: "Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είναι θέμα παιδείας η συμπεριφορά στο γήπεδο. Αλλά και θέμα του μάνατζμεντ της ομάδας. Για παράδειγμα, στο δικό μας γήπεδο τέτοια περιστατικά δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ".

Για το αν προτίθεται να κινηθεί νομικά η Μακάμπι κατά του οπαδού, είπε: "Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε μήνυση στο πρόσωπο. Αυτό είναι δουλειά της ομοσπονδίας και του ίδιου του συλλόγου. Θα το κάνουν; Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να ξαναπατήσει το πόδι του σε γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη:

Η βία του Σχορτσανίτη και η βία των φιλάθλων

Προσωρινός αποκλεισμός στον Σχορτσανίτη

Νέο video για Σχορτσανίτη

Σχορτσανίτης: "Μου είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου"

Ζητούν απέλαση του Σχορτσιανίτη

Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK