Σάκοτα: "Η ΑΕΚ δεν είναι… ταξί κανενός"

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, πήρε θέση στο ζήτημα με την αμφιλεγόμενη δήλωση του Νίκου Δίπλαρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η "Ένωση" δεν είναι... ταξί κανενός.

Σάκοτα: "Η ΑΕΚ δεν είναι… ταξί κανενός"

Θέση για τις δηλώσεις του Νίκου Δίπλαρου, ο οποίος ουσιαστικά έχει "τελειώσει" από την ΑΕΚ, πήρε ο Ντούσαν Σάκοτα, με ανάρτηση του στο Instagram. Ο 29χρονος φόργουορντ τόνισε πως η "Ένωση" δεν μπορεί να θεωρηθεί σκαλοπάτι για κανέναν, ενώ προτρέπει όποιον δεν μπορεί να το κατανοήσει να ρωτήσει μεταξύ άλλων τους Χατζή, Κακιούζη και Ζήση.

"Η καριέρα του κάθε παίκτη είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς πού θα σε καταλήξει. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ούτε σκαλοπάτι, ούτε σταθμός κι ούτε… ταξί να πηγαίνει τον καθένα εκεί που γουστάρει. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, ας ρωτήσει κάποιον από τους Χατζή, Ζήση, Κακιούζη, Ντικούδη, Μπουρούση και Άντιτς να του το εξηγήσουν καλύτερα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

Σχόλιο Τάσος Μαγουλάς: "Σώστε" τον Δίπλαρο

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ