Αυτά θα ζητήσει ο Σπανούλης από τους Αγγελόπουλους

Το Contra.gr αποκαλύπτει αυτά που αναμένεται να ζητήσει ο Βασίλης Σπανούλης από τους Αγγελόπουλους στο ραντεβού της Δευτέρας.

Αυτά θα ζητήσει ο Σπανούλης από τους Αγγελόπουλους

Οπως γράψαμε νωρίτερα την Τετάρτη, την προσεχή Δευτέρα θα γίνει πιθανότατα η συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ Αγγελόπουλους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" θα μεταβεί χωρίς τον ατζέντη του, τον γνωστό Μίσκο Ραζνάτοβιτς, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Όπερ σημαίνει, πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί στους ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ελλάδας, βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό με μία πιθανή πρόταση που θα έχει στα χέρια του. Δείγμα τις ειλικρινούς διάθεσης του "Kill Bill", κάτι άλλωστε που το έχει πει πολλάκις, να παραμείνει και να κλείσει την πλούσια καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Και οι δύο πλευρές έχουν βολιδοσκοπήσει τα δεδομένα. Ο Σπανούλης που κατεβαίνει "ενισχυμένος" από τις τρομερές του εμφανίσεις στους τελικούς, αναμένεται να βάλει νερό στο κρασί του για να ενισχυθεί η ομάδα ειδικά στην Ευρωλίγκα. Δηλαδή, θα σεβαστεί τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στη χώρα, αλλά και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ένα καλό μπάτζετ για να ενισχυθεί ενόψει των υψηλότερων απαιτήσεων στην Ευρωλίγκα.

ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ουσιαστικά θα θέσει ζήτημα μόνο για κλειστό 3ετές συμβόλαιο μιας και του χρόνου μπαίνει στα 34. Συνεπώς θα ζητήσει ένα ποσό καθαρά κοντά στα 4εκ συνολικά έχοντας πακετάρει το ποσό που θέλει στο 1,65-,1,35 -1εκ ευρώ ανά έτος, γνωρίζοντας καλά ότι, όπως είπαν και οι ιδιοκτήτες της ομάδας, ένα συμβόλαιο κοστίζει πολλά στην ΚΑΕ για να είναι πληρωμένη η εφορία.

Συνεπώς ο Σπανούλης αν πάρει 4 εκατομμύρια (δηλαδή 1,35 το χρόνο μέσο όρο, στο τέλος της καριέρας του και στο τελευταίο του συμβόλαιο), ουσιαστικά θα κοστίσει στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο ποσό για τα τωρινά δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να περιμένει μια μικρή μείωση από τον παίκτη κοντά στο 30% μεσοσταθμιστικά για να δώσει κλειστό 3ετές και να ικανοποιήσει και τον αθλητή και τον κόσμο και γνωρίζοντας, συνάμα, ότι δεν έχει πολλές επιλογές παρά την μεγάλη του κλάση.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στη Φενέρ δεν μπορεί να πάει λόγω Ζοτς. Στην ΤΣΣΚΑ, επίσης, αφού είναι κλειστές οι θέσεις. Στη Ρεάλ με την πανάκριβη ισπανική τριάδα στην περιφέρεια επίσης δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Στην Τουρκία οι άλλες ομάδες δεν έχουν το βεληνεκές του Ολυμπιακού και το κλίμα στην Κωνσταντινούπολη των τρομοκρατικών επιθέσεων μόνο καλό δεν είναι για τον οικογενειάρχη παίκτη.

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στη Ρωσία, επίσης, ο καιρός και οι μακρινές αποστάσεις και τα ταξίδια δεν αρέσουν σε κανένα. Βέβαια εκεί μπορεί να βρει και διπλό σχεδόν συμβόλαιο αλλά αξίζει η θυσία; Οι πληροφορίες λένε ότι μόνο η Μπαρτσελόνα, που ενδιαφέρεται σοβαρά και μπορεί να δώσει και 2 -2,5εκ., είναι στο μυαλό του Έλληνα σταρ. Επαναλαμβάνουμε, όμως, πρωτίστως στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου, το γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο. Στην όποια απόφασή του δεν θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο τα χρήματα αλλά ο σεβασμός που θα δείξουν στην προσφορά του οι ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ελλάδος. Αυτή είναι η λέξη κλειδί που ακούγεται από το περιβάλλον του 34χρονου αθλητή.

Μ' αυτό ως δεδομένο, αν θεωρήσουμε ότι θα γίνει, τα χρήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και μπορεί, άρα, να αποδεχθεί ο παίκτης και μία ενδεχόμενη μείωση (λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τη Δευτέρα το ραντεβού Σπανούλη-Αγγελόπουλων
Σταθερά μεταγραφικά βήματα από τους "αιώνιους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK