Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού με τον Σπανούλη ηγέτη

Ο Βασίλης Σπανούλης μένει για ακόμη 2 χρόνια στον Ολυμπιακό και πλέον ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού με τον Σπανούλη ηγέτη

Ο Βασίλης Σπανούλης παρέμεινε στον Ολυμπιακό (και θα κλείσει στο λιμάνι την καριέρα του) και πλέον άπαντες στους πρωταθλητές επικεντρώνονται στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Ολυμπιακός θα πάει σε συγκεκριμένες κινήσεις, αφού έτσι κι αλλιώς έχει ένα ρόστερ που δεν χρειάζεται τρομερές παρεμβάσεις και με συγκεκριμένες πινελιές μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Ευρώπη.

Αρχικά, όλα δείχνουν ότι οι ξένοι θα είναι οι Γιανγκ, Λοτζέσκι, Χάκετ, ένας Αμερικανός περιφερειακός και ένα 5αρι που να μπορεί να παίζει και στο "4". Εκτός αν πάει στην απόκτηση δύο ψηλών ξένων, που ο ένας θα παίζει και στο "4" (εκεί που θα μπορεί να ανεβαίνει και ο Παπαπέτρου).

ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

Από κει και πέρα, οι Πειραιώτες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον "Kill Bill". Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ψάξουν έναν καλό σκόρερ και συνάμα μπουκαδόρο και χειριστή της μπάλας. Οπότε μην αποκλείουμε να πάρει κι άλλο παίκτη ξένο εκεί αν βρει Έλληνα καλό για την ρακέτα (κάτι δύσκολο).

Εξάλλου, ο Σπανούλης έχει πλέον και ρόλο δημιουργού, άρα ο Σφαιρόπουλος θέλει έναν παίκτη που να του δίνει σκορ, έχοντας φυσικά και τον μεγάλο αρχηγό του, ο οποίος αν βρεθεί σε μεγάλη μέρα μπορεί να "σκοτώσει" οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Αυτός, λοιπόν, μαζί με Μάντζαρη και Χάκετ θα είναι η βάση της περιφέρειας του Ολυμπιακού τη νέα περίοδο. Θα έρθει να προστεθεί ένας καλός Αμερικανός σκόρερ και ίσως μείνει ο Αθηναίου για την πεντάδα της περιφέρειας μιας και στο "2" μπορεί να υπολογίζεται και ο Λοτζέσκι (σε έκτακτες περιπτώσεις) από την υπερφόρτωση στο "3".

Στα της... Ελλάδας, είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Οκάρο Ουάιτ, στον οποίο έχουν κάνει συγκεκριμένη προσφορά και περιμένουν την απάντησή του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο SPORT24 RADIO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Σπανούλης μένει για 2 χρόνια στον Ολυμπιακό
Σπανούλης: "Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους που με κράτησαν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK