Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Πεδουλάκη

Κεραυνός εν αιθρία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε καταγγελία κατά του Αργύρη Πεδουλάκη, ζητώντας την τιμωρία του, για τα όσα έγιναν στον 3ο ημιτελικό των "πρασίνων" με τον Άρη στο "Nick Galis Hall".

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Πεδουλάκη
Πεδουλάκης Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία κατά του Αργύρη Πεδουλάκη, ζητώντας την τιμωρία του, για τα όσα έγιναν στον 3ο ημιτελικό των "πρασίνων" με τον Άρη.

Συγκεκριμένα οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πως κατήγγειλαν τις αντιδράσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, στο επεισόδιο που είχε με οπαδούς του Άρη.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των τελικών της Basket League.

Μάλιστα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δεν είχε ενημερωθεί για την εξέλιξη και όταν άκουσε την ερώτηση στον πρόεδρο της λίγκας, γύρισε και τον ρώτησε εάν αληθεύει!

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Δυστυχώς το κόσμημα που λέγεται Διαμαντίδης δεν μπορεί να φανεί μέσα σ' αυτόν τον βούρκο. Το ισχύει και για τον Παπαλουκά και τον Σπανούλη. Το μόνο που έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι ότι τον φραπέ τον κάναμε φρέντο. Από άποψη προπονητών βλέπουμε απλά το απόσταγμα. Τα τελευταία 15 χρόνια η δουλειά του προπονητή ήταν δύσκολη γιατί θεωρούμασταν χειρότεροι από τους ξένους. Το θέμα είναι η ποιότητα του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα".

"Κι αυτό φαίνεται επίσης από την κίνηση του Ολυμπιακού. Αν ένας προπονητής ακούει τον κόσμο να βρίζει τη μάνα του παίκτη του, αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό μου επιβάλλει ο κώδικας τιμής μου. Αυτό έκανα και θα το ξαναέκανα".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει: "Δεν θέλω να απαντήσω και να τοποθετηθώ σε ό,τι αφορά την κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν είναι δική μου δουλειά".

Το περιστατικό στο "Nick Galis Hall"

Ο Έλληνας προπονητής έγινε έξαλλος όταν ο Αντώνης Φώτσης βρισκόταν στη φυσούνα και οπαδοί ( κατά τον Παναθηναϊκό ένας παλιός παράγοντας του Άρη) ξεπέρασαν κάθε όριο και άρχισαν να βρίζουν τη νεκρή μητέρα του διεθνή άσου.

Ο Πεδουλάκης, που ήταν ακριβώς δίπλα, έγινε μάρτυρας του περιστατικού και αφού προσπάθησε να ηρεμήσει τον παίκτη του, άνοιξε ο ίδιος διάλογο με την εξέδρα. Ο Διαμαντίδης εκείνη τη στιγμή βγήκε και πήρε τον Φώτση στα αποδυτήρια, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε συνομιλία με αστυνομικούς για το επεισόδιο, με τους οπαδούς να συνεχίζουν να εξαπολύουν ύβρεις. Τότε ο Έλληνας κόουτς έγινε έξαλλος απαντώντας με έντονο τρόπο στις προκλήσεις.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει κάλεσε τον Αργύρη Πεδουλάκη μέσα στην φυσούνα με το επεισόδιο να λήγει.

Το VIDEO με το επεισόδιο

Χαμός και στη συνέντευξη Τύπου

Λίγο αργότερα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δέχτηκε σχετικά ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, με συνέπεια να ξεσπάσει.

"Όχι ο κόσμος δεν προκλήθηκε. Εγώ έρχομαι εδώ πολλά χρόνια και ξέρω τι γίνεται. Αν φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη, φτάνει στα όρια της ασέβειας. Αν για έναν παίκτη που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο είναι απρεπή, είναι παλιά κόλπα αυτά. Αφήστε τα αυτά. Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν μπορεί να περάσουν. Μιλάτε για έναν αθλητή κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως ο Νίκος Γκάλης".

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε ο Έλληνας τεχνικός, έξω από την αίθουσα Τύπου άγνωστοι τον έβριζαν εν χορώ τη μητέρα του.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 2:37 έως το 5:13:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK