Έκπληκτος ο Πεδουλάκης με την καταγγελία: "Αλήθεια;"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ενημερώθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των τελικών της Basket League για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς το πρόσωπό του και δεν το πίστευε!

Έκπληκτος ο Πεδουλάκης με την καταγγελία: "Αλήθεια;"
Πεδουλάκης-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε στα αρμόδια δικαστικά όργανα του μπάσκετ τον Αργύρη Πεδουλάκη για τις χειρονομίες του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο "Nick Galis Hall", ωστόσο ο τεχνικός των "πρασίνων" δεν είχε ιδέα!

Μάλιστα, παρότι η είδηση είχε διαρρεύσει πριν από τη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στους μικρούς και μεγάλους τελικούς της Α1, ο "Άρτζι" δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για την εξέλιξη.

Το έμαθε μόνο όταν ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, και αυτός επιβεβαίωσε την εξέλιξη.

Αποσβολωμένος από όσα άκουσε, ο προπονητής των "πρασίνων" γύρισε προς τον επικεφαλής της λίγκας και τον ρώτησε με τη σειρά του: "Αλήθεια είναι;"

Ακόμα κι όταν πήρε καταφατική απάντηση, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί!

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Δυστυχώς το κόσμημα που λέγεται Διαμαντίδης δεν μπορεί να φανεί μέσα σ' αυτόν τον βούρκο. Το ισχύει και για τον Παπαλουκά και τον Σπανούλη. Το μόνο που έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι ότι τον φραπέ τον κάναμε φρέντο. Από άποψη προπονητών βλέπουμε απλά το απόσταγμα. Τα τελευταία 15 χρόνια η δουλειά του προπονητή ήταν δύσκολη γιατί θεωρούμασταν χειρότεροι από τους ξένους. Το θέμα είναι η ποιότητα του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα".

"Κι αυτό φαίνεται επίσης από την κίνηση του Ολυμπιακού. Αν ένας προπονητής ακούει τον κόσμο να βρίζει τη μάνα του παίκτη του, αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό μου επιβάλλει ο κώδικας τιμής μου. Αυτό έκανα και θα το ξαναέκανα".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει: "Δεν θέλω να απαντήσω και να τοποθετηθώ σε ό,τι αφορά την κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν είναι δική μου δουλειά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Πεδουλάκη
Εκτός προπόνησης ο Διαμαντίδης
Η συνέντευξη Τύπου των τελικών της Α1

News 24/7

24MEDIA NETWORK