Εκτός οι τρεις "ξενύχτηδες" μετά από απόφαση του Πεδουλάκη

Οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκέζ Χέινς δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος.

Εκτός οι τρεις "ξενύχτηδες" μετά από απόφαση του Πεδουλάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός προπόνησης τέθηκαν οι τρεις "ξενύχτηδες" παίκτες του Παναθηναϊκού που παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο της ομάδας και διασκέδασαν σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης πριν, αλλά και μετά τον αγώνα της Δευτέρας με τον Άρη στο "Nick Galis Hall".

Οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα του τριφυλλιού την Τρίτη, μετά από απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη και ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του Έλληνα προπονητή σχετικά με τη χρησιμοποίησή τους στο ματς της Τετάρτης με τους "κίτρινους". Ουσιαστικά, ο "Άρτζι" θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή ή αν θα τους αφήσει εκτός για να τους τιμωρήσει για το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Το σίγουρο είναι ότι θα τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο, το οποίο θα ανακοινωθεί με την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και μένει να δούμε τι θα γίνει με το μέλλον τους, αφού η θέση τους στην ομάδα αυτή τη στιγμή κρίνεται αβέβαιη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα νυχτοπερπατήματα Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK