Τα νυχτοπερπατήματα Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν και η τιμωρία

Έξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό με τα νυχτοπερπατήματα των τριών παικτών παραμονές του τρίτου αγώνα με τον Άρη, με τον Πεδουλάκη να ανακοινώσει σύντομα την τιμωρία τους.p

Τα νυχτοπερπατήματα Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν και η τιμωρία

Μαρκέζ Χέινς, Τζέιμς Γκιστ και Τζέιμς Φελντέιν εθεάθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να νυχτοπερπατούν το προηγούμενο βράδυ της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο "Nick Galis Hall" και πλέον αναμένεται η αντίδραση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο κόουτς του τριφυλλιού ενημερώθηκε για το περιστατικό και σύντομα θα ανακοινώσει στους τρεις παίκτες την τιμωρία τους. Αυτή τη στιγμή δεν αποκλείεται να τεθούν εκτός αποστολής του τέταρτου αγώνα την Τετάρτη, πάλι στο "Nick Galis Hall", ενώ σίγουρα θα τους επιβληθεί πρόστιμο.

Στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τους τρεις παίκτες και το γεγονός ότι παραβίασαν το νυχτερινό ωράριο και μάλιστα μία μέρα πριν από μία κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, όπου εν τέλει οι "πράσινοι" ηττήθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες οι τρεις τους βγήκαν το βράδυ και μετά τον αγώνα με τους "κίτρινους"!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pressaris.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτός είναι ο μπασκετόκοσμος του Άρη;
Οπαδοί του Άρη έβριζαν τη μάνα του Διαμαντίδη
Το VIDEO με το επεισόδιο του Πεδουλάκη στη φυσούνα
Ο Άρης καταδικάζει τη συμπεριφορά των οπαδών του

News 24/7

24MEDIA NETWORK