Θρίλερ με Αντετοκούνμπο: ο Giannis θέλει, οι Μπακς όχι

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική ομάδα. Συνεχείς επαφές με την ΕΟΚ, δεν θέλουν να τον αφήσουν οι Μπακς.

Θρίλερ με Αντετοκούνμπο: ο Giannis θέλει, οι Μπακς όχι
Αντετοκούνμπο 2015 NBAE

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική μας ομάδα, ενόψει του προολυμπιακού. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Giannis θέλει να αγωνιστεί με την ελληνική ομάδα και να τη βοηθήσει για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά οι Μπακς είναι σκληρό καρύδι και δεν πρόκειται να πειστούν τόσο εύκολα να τον αφήσουν να ενσωματωθεί στην αποστολή του Κατσικάρη.

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Οι Μπακς θέλουν να μείνει ο παίκτης στην Αμερική και να δουλέψει το καλοκαίρι για να βελτιωθεί περισσότερο -ειδικά στο σουτ- έχοντας ως "μοχλό πίεσης" το απίστευτο συμβόλαιο που του προσφέρουν. Με λίγα λόγια, του δείχνουν ότι όχι μόνο τον υπολογίζουν, αλλά θέλουν να "χτίσουν" πάνω του την ομάδα του μέλλοντος, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψει πάνω στους τομείς που υστερεί.

O GIANNIS ΠΙΕΖΕΙ

Ο Αντετοκούνμπο, όμως, θέλει να παίξει με την Εθνική, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις με τον προπονητή του, Τζέισον Κιντ, αλλά και τον General Manager τη ομάδας, Τζον Χάμοντ, οι οποίοι, από την πλευρά τους, είναι σε επαφή με την ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία περιμένει την απάντηση ουσιαστικά από τον παίκτη, αλλά και αυτός την περιμένει από τους Μπακς, οπότε μιλάμε για ένα σίριαλ με αρκετά επεισόδια.

Αν όλα πάνε καλά και ο Giannis εξασφαλίσει το "ναι" από τους Μπακς, τότε θα ενσωματωθεί με την Εθνική την προσεχή Τετάρτη (τη Δευτέρα είναι η πρώτη συγκέντρωση). Αλλά με τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα του στο ΝΒΑ συνεχίζει να... τσινάει και να το παίζει δύσκολη, ανεβάζοντας την αγωνία των ανθρώπων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και δη του Φώτη Κατσικάρη, στα ύψη.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις και θα δούμε αν τελικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ενισχύει τις προσπάθειες της ελληνικής ομάδας στο Τορίνο στη μεγάλη μάχη του προολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Παπανικολάου στο Προολυμπιακό
Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε ΝΒΑ και Εθνικές
Και ο Σλούκας αμφίβολος για το Προολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK