Πρίντεζης: "Είναι τιμή μας να παίζουμε για την Εθνική"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αγώνα κόντρα στη Σλοβενία, τόνισε πως η Εθνική αντέδρασε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για μια καλή πορεία στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Πρίντεζης: "Είναι τιμή μας να παίζουμε για την Εθνική"

Με οκτώ πόντους και καλή εμφάνιση, ο Γιώργος Πρίντεζης βοήθησε την Εθνική να φτάσει στην επικράτηση με 71-79 στο φιλικό κόντρα στη Σλοβενία.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ τόνισε ότι η αντίδραση της ομάδας ήταν εξαιρετική, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της στο Μουντομπάσκετ που έρχεται:

"Όλοι ξέραμε πως χθες δεν κάναμε καλό παιχνίδι και χάσαμε με τον τρόπο που χάσαμε. Σήμερα η αντίδρασή μας ήταν καλή. Στα φιλικά κάθε χρόνο κερδίζαμε, αλλά φτάνοντας στην πηγή δεν πίναμε νερό. Ας ελπίσουμε φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Δεν έχουμε πολύ καιρό να προετοιμαστούμε, κάθε απουσία είναι σημαντική, ειδικά αν μιλάμε για παίκτες σαν τον Καλάθη.

Κάθε λεπτό μετρά και πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται όταν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια διοργάνωση που τα πάντα κρίνονται σε νοκ άουτ παιχνίδια. Θεωρώ πως δουλεύουμε πολύ καλά, ο καθένας έχει το ρόλο του, είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά σημασία παίζει και η τύχη. Είναι χαρά και τιμή μας να παίζουμε στην Εθνική κι όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αισιοδοξούμε. Η Εθνική έχει δώσει πολλές χαρές και μακάρι να δώσει και φέτος".

Διαβάστε ακόμη:

Σλοβενία - Ελλάδα 71-79

News 24/7

24MEDIA NETWORK