Οι χαρακτηρισμοί του Ντομινίκ για τον Στέρλινγκ (VIDEO)

O Ντομινίκ Γουίλκινς στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα τον Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο οποίος μπήκε στο μάτι του κυκλώνα μετά το σχολιασμό μιας φωτογραφίας της συζύγου του με τον Μάτζικ Τζόνσον.

Οι χαρακτηρισμοί του Ντομινίκ για τον Στέρλινγκ (VIDEO)

Με ένα αμερικανικό ρητό άρχισε τις δηλώσεις του ο βετεράνος φόργουορντ για τον ισχυρό άνδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς: "Ένα σάπιο μήλο δεν πρέπει να χαλάσει όλη τη σοδειά".

Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού θέλησε να εξηγήσει ότι δεν είναι όλοι οι ιδιοκτήτες των συλλόγων του NBA σαν τον Αμερικανό μεγιστάνα και πρώην δικηγόρο που πριν από τρεις ημέρες γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια.

Μιλώντας στο δίκτυο HLN και την Ρόμπιν Μιντ, ο 54χρονος Ντομινίκ Γουίλκινς χαρακτήρισε "πολύ εκκεντρικό, διαφορετικό και ιδιότροπο" τον Ντόναλντ Στέρλινγκ και μεταξύ άλλων είπε: "Κανείς δεν θέλει να αγωνίζεται γι' αυτόν. Ούτε κι εγώ!"

Υπενθυμίζεται ότι ο "Human Human Highlight Film" είχε συνυπάρξει για λίγους μήνες με τον επί 33 χρόνια ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς (στις 24 Φεβρουαρίου του 1994 δόθηκε ως αντάλλαγμα στους Ατλάντα Χοκς για τη μεταγραφή του Ντάνι Μάνινγκ).

Διαβάστε ακόμη:

Σάλος με το σκάνδαλο του ιδιοκτήτη των Κλίπερς

Σχόλιο Τ. Μαγουλά: Βρίζει μαύρους, γυναίκες και... Μάρντι Κόλινς

News 24/7

24MEDIA NETWORK