Αντετοκούνμπο: "Με κάθε καλάθι της Εθνικής παθιάζομαι"

Για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του από την Εθνική ομάδα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε ο 19χρονος φόρουγορντ.

Αντετοκούνμπο: "Με κάθε καλάθι της Εθνικής παθιάζομαι"

Με την Εθνική να κάνει το 5/5 και να αναχωρεί πλέον για τη Μαδρίτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του από την ομάδα, αλλά και το διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από το NBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ (basket.gr) ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς:

Για την εμπειρία του στην Εθνική

"Μέχρι στιγμής το συναίσθημα είναι μοναδικό. Είμαι πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και έχουμε 5/5. Αυτό που ελπίζω και θα ήθελα είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και να πάμε για το 6/6... Αυτός είναι ο επόμενος στόχος".

Για το ματς με την Αργεντινή

"Απλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού. Υπάρχουν πιο έμπειρα παιδιά στην ομάδα που ξέρουν πώς να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Το ζητούμενο λοιπόν για όλους, ότι κι αν συμβαίνει είναι να παίζουμε δυνατά, να ακούμε τον προπονητή, να ακολουθούμε σκάουτινγκ και τα καλά θα έρθουν".

Για το σκέφτεται όταν ο Φώτης Κατσικάρης τον φωνάζει το όνομά του

"Δεν αγχώνομαι πάντως... Απλώς σκέφτομαι ότι πρέπει να δώσω ότι έχω. Να μην σκεφτώ κάτι άλλο. Να παίξω όσο πιο δυνατά μπορώ και όταν βγω, όταν τελειώσει το παιχνίδι να ξέρω ότι έχω δώσει ότι έχω".

Αντετοκούνμπο: "Με κάθε καλάθι της Εθνικής παθιάζομαι"
INTIME SPORTS

Για τη διαφορά στυλ με το ΝΒΑ

"Σίγουρα ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός από αυτόν που έχω μάθει. Αρχίζει όμως να μου αρέσει όσο περνάει ο καιρός... Έχει πιο πολύ... Πώς να το πω; Έχει πιο πολύ "ζουμί"... (γελάει)".

Για το συναίσθημα του να παίζεις στην Εθνική

"Δεν θα σου πω ψέματα... Το να παίζεις στην Εθνική και κοντά σε όλα αυτά τα παιδιά, σε ένα τέτοιο τουρνουά σε κάνει να νιώθεις διαφορετικά. Δεν ξέρω... Με κάθε καλάθι που βάζει ο συμπαίκτης μου ή εγώ παθιάζομαι ακόμη περισσότερο".

Για το ματς που ακολουθεί με την Σερβία

"Έχουμε παίξει στην προετοιμασία, είναι καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και τότε είχαν κάποιες απουσίες. Αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να παίξουμε όπως παίζουμε. Δεν θα πω ότι θα νικήσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το αν παρακολουθεί τα social media

"Τα βλέπω όσο μπορώ, αλλά όχι όλα... Δεν γίνεται... Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι σημαντικό να μπορείς να κάνεις κάποιον χαρούμενο, αλλά από την άλλη κάπου σκέφτομαι και τι θα γινόταν αν δεν είχαμε αυτή την πορεία. Για την ώρα πάντως σκέφτομαι μόνο τα θετικά της διαδρομής αυτής και τίποτα άλλο".

Διαβάστε ακόμη

Παντελής Βλαχόπουλος: Ο νόμος του Μπουρούση: Τον Σκόλα-σε και κέρδισε

Τάσος Μαγουλάς: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Γιάννης Ζωιτός: Κάθε δικαίωμα να μιλάμε...

Νίκος Γιαννόπουλος: Στο τρένο της Μαδρίτης με το χαμόγελο στα χείλη

Τα ζευγάρια στη φάση των 16, Κυριακή στις 19:00 το Ελλάδα-Σερβία

Ελλάδα - Αργεντινή 79-71 (VIDEO)

Ο καβγάς μετά το εκπληκτικό τρίποντο του Ζήση (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK