"Τατιανιές" στην Τατιάνα;

Ο Δημήτρης Κριτής καταγράφει με νηφαλιότητα τα πεπραγμένα του ντέρμπι της Λεωφόρου και αντιπαραβάλλει την ντόμπρα στάση της Τατιάνας Στεφανίδου με την υποκρισία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Τατιανιές" στην Τατιάνα;
INTIME SPORTS

Αφοσιωμένος στον χώρο χειρισμού και στην προσπάθεια να προσφερθεί η πολυαναμενόμενη πανοραμική εικόνα της χθεσινής βραδιάς στη Λεωφόρο από το Drone, παρά τις κάκιστες καιρικές συνθήκες που απαγόρευαν την απογείωση και πτήση του πάνω από τους Αμπελοκήπους, δεν έζησα live όσα διαδραματίστηκαν στο “Απόστολος Νικολαΐδης” έως και τις 6.45 μ.μ., όταν πλέον κάθισα στη θέση μου στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Όλα αυτά συνέβαιναν όσο ήμουν πίσω από τα σταθμευμένα κάθετα στην οδό Τσόχα, λεωφορεία της Αστυνομίας, που απαγόρευαν την προσέγγιση στη Λεωφόρο, όσο το πούλμαν του Ολυμπιακού αποβίβαζε χωρίς κανένα πρόβλημα την αποστολή των “ερυθρολεύκων” στο γήπεδο. Και καλύτερα εδώ που τα λέμε, όπως τουλάχιστον διαπίστωσα από τις εικόνες που αντίκρισα το βράδυ πλέον στο στούντιο της “SuperBALL”, από τα λεπτομερέστατα βίντεο που πρόσφεραν σε όλους μας οι συνάδελφοι που ήταν εντός γηπέδου.

Όχι πως δεν τα έχω ξαναζήσει, είτε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μου, είτε από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Απλά είναι από τις στιγμές που αν δεν μου το επέβαλλε η δουλειά μου να τα παρακολουθήσω και είχα την επιλογή του zapping, δηλώνω εν γνώσει των συνεπειών του νόμου ότι θα την αξιοποιούσα. Το έχω ήδη κάνει μια φορά και είμαι πεπεισμένος πλέον, ότι δεν έχω κανέναν απολύτως εθισμό σε τέτοιες εικόνες.

"Αντρικό άθλημα"

Ακόμη κι αν αυτό με κάνει “αδερφή”, εφ' όσον το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα, όπως ακούσαμε στη Ριζούπολη από τον τότε πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής του, Θανάση Κανελλόπουλο.

Και θέλω να συμφωνήσουμε κάτι. Ας υπάρξει παραδειγματική τιμωρία ρε αδερφέ. Ας γίνει για μία ακόμη φορά η αρχή από τον Παναθηναϊκό. Δεν θα είναι η πρώτη, ας είναι η τελευταία. Ούτως ή άλλως, αυτός που ακολουθεί την πληρώνει. Όσοι προηγήθηκαν, την σκαπουλάρουν με το ελαφρυντικό του πρωτοπόρου (έστω και της αλητείας), έχουν το άλλοθι της καινοτομίας! Με έφεση να τσουβαλιάζουμε έκτοτε τις παρεκτροπές, σχεδόν πάντα το... δις και το... τρις εξαμαρτείν τιμωρούμε, έστω κι αν οι πρωταγωνιστές είναι διαφορετικοί.

Το προτιμώ χίλιες φορές αν είναι να ακούω τους Αλαφούζους, τους Σαββίδηδες, τους Μελισαννίδηδες, να καταγγέλλουν τα εις βάρος τους, αλλά να καταδικάζουν τα εκ μέρους τους με “ναι μεν” και κάμποσα “αλλά...”.

Κλαίμε όλοι...

Το προτιμώ χίλιες φορές αν είναι να παρακολουθώ τους Μαρινάκηδες να διαπιστώνουν με έκπληξη “κτηνωδίες” και να χαρακτηρίζουν “πρωτοφανή” τα γεγονότα της Τούμπας και “πρωτόγνωρα” αυτά της Λεωφόρου. Πολύ δε περισσότερο να ακούω “ότι αυτά δεν συμβαίνουν στο σπίτι τους, γιατί εκεί προστατεύουν το ποδόσφαιρο”. Κλαίμε όλοι...

Το προτιμώ χίλιες φορές αν είναι να ακούω τους απανταχού Καραπαππάδες να αναρωτιούνται πώς ο (παγκόσμιας κλάσης) παίκτης τους θα βάλει το φάλτσο που θέλει στην εκτέλεση κόρνερ, αν απειλείται η σωματική του ακεραιότητα, λες και δεν παρακολουθούμε 15 χρόνια τώρα από τον Νάνο έως τον Λέτο και από τον Λέτο ως τον Μπασινά να φτάνουν σαν αναστενάρηδες στην εκτέλεση, με τον Τσουκαλά (τον αυθεντικό, όχι κάποιον “Τσουκαλά”) σε απόσταση αναπνοής, χυμένο πάνω στην διαφημιστική πινακίδα να τους “ψιθυρίζει” διάφορα για τη μανούλα και το σπίτι τους.

Τουλάχιστον η Στεφανίδου ήταν πιο ειλικρινής, όταν διαπίστωσε ότι οι ανταγωνίστριές της επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τα δικά της “όπλα” στον πόλεμο της θεαματικότητας. Δεν τα καταδίκασε. Τις κοίταξε στα μάτια και τις ρώτησε “στην Τατιάνα, τατιανιές;”...

Υ.Γ.: Για ποδόσφαιρο, γιατί παίχθηκε και τέτοιο, θα μιλήσουμε στις 2 το μεσημέρι. Όσοι το επιθυμούν, δηλώνουν παρόντες.

Διαβάστε ακόμη:

Τσάρλυ: Το χειρότερο ρόστερ του Ολυμπιακού την τελευταία πενταετία

Θέμης Καίσαρης: Πράσινος θρίαμβος, τραγικός Περέιρα στη ζούγκλα

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Μικρά εγκλήματα μεταξύ… φίλων!

Καραπαπάς στη SuperBALL: "Ηξεραν τα πάντα για τις φωτοβολίδες! Έχουμε κάνει καταθέσεις στην αστυνομία"

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (VIDEOS)

Όλα τα ρεπορτάζ για τα επεισόδια, την παρακάμερα, τις δηλώσεις, τις πιθανές τιμωρίες και όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK