Έτσι παίζεται το μπάσκετ

Από όλα τα φοβερά και τρομερά επιτεύγματα του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής, ένα είναι αυτό που αλλάζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ: το...μπάσκετ του. Μία ομάδα η οποία κατακτά το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά της και το κάνει με 100 πόντους ανοίγει τον δρόμο που όλοι θέλουμε.

Έτσι παίζεται το μπάσκετ
spanoulis3.jpg INTIME SPORTS

Αν πέρυσι οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν ένα μοντέλο που μπορεί να σώσει τις περισσότερες ομάδες οικονομικά και αγωνιστικά, αυτό που μας έδειξαν στον τελικό μπορεί να καταστήσει το μπάσκετ περισσότερο δημοφιλές. Ακόμα και στην Αγγλία Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια να επιβληθεί ένα μπάσκετ που άντεχαν να το βλέπουν μόνο οι Μάο Μάο της εξέδρας και οι προπονητές που νικούσαν.

Έτσι παίζεται το μπάσκετ

Το επιτυχημένο μοντέλο...

Αν δεν κρατήσουμε από όλα όσα είδαμε, αυτό που μας έκανε από την πρώτη στιγμή να αγαπήσουμε το μπάσκετ, τότε ...Τότε ΟΚ καλό είναι και το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε φέτος το πιο επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων ετών. Νέοι παίκτες, ένας μεγάλος ηγέτης ο καλύτερος των ημερών μας, ικανότατος προπονητής και ιδιοκτήτες που να ξέρουν τί θέλουν: την ομάδα τους να νικάει με 100 πόντους. Αυτό είναι το μπάσκετ και ο Ολυμπιακός την Κυριακή πήρε εκδίκηση για όλα όσα μας είχαν στερήσει τόσα χρόνια.

Έτσι παίζεται το μπάσκετ

Ταχύτητα και ενέργεια στην επίθεση...

Μέχρι τώρα κολλούσαμε στην νίκη, από σήμερα θα ζητάμε κάτι παραπάνω. Καλό μπάσκετ και πλέον το καλό μπάσκετ δεν μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Ταχύτητα, ενέργεια στην επίθεση, δυνατή αλλά καθαρή άμυνα, προσωπικότητες. Απλά πράγματα τα οποία τα έκανε στην εντέλεια η ομάδα του Μπαρτζώκα, απλά πράγματα που όποιος τα εφαρμόσει μπορεί να κερδίσει αγώνες και στο τέλος της ημέρας κι ένα τρόπαιο.

Έτσι παίζεται το μπάσκετ
INTIME SPORTS

Αυτό που ήθελαν τα αδέρφια...

Οι Αγγελόπουλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι που έφτασαν ως εδώ με τον δικό τους τρόπο. Αυτό ήθελαν, αυτό που πρέπει να ζητάει κάθε φίλαθλος από την ομάδα του, αυτό πέτυχαν. Ο δρόμος άνοιξε και ο τρις πλέον πρωταθλητής Ευρώπης ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά. Όποιος θέλει να τον νικήσει θα πρέπει να παίξει καλύτερο μπάσκετ από αυτόν. Μέχρι να βρεθεί αυτή η ομάδα, ο Ολυμπιακός θα είναι φαβορί για κάθε διοργάνωση.

Repeat φέτος, ποιος ξέρει ίσως του χρόνου Three-peat κι ας ζητάει πνευματικά δικαιώματα ο Πατ Ράιλι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Περισσότερη ανάλυση και συζήτηση στο live chat του Contra.gr (14:00) για τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Δείτε την εκπομπή Super Basketball με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από το Λονδίνο:

Διαβάστε ακόμη:

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη Super BasketBALL

Σπανούλης και Μπαρτζώκας στη Super BasketBALL

Λάσο: "Λυπούμαστε, αλλά είμαστε περήφανοι"

Συγχαρητήρια της ΠΑΕ στον πρωταθλητή Ευρώπης

Πανηγυρισμοί στο Πασαλιμάνι

Εικόνες από την απονομή του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού

Παπανικολάου στη SuperbasketBALL: "Μαγικό"

Στις 18:30 ώρα Ελλάδας στην Αθήνα η αποστολή των θριαμβευτών

Αγγελόπουλοι: "Όπως το θέλαμε και το ονειρευόμασταν!"

Ολυμπιακός - Ρεάλ 100-88 (videos)

News 24/7

24MEDIA NETWORK